Jahas, kerran tämän kirjoitinki tänne ja sit painoin jotai ja zadaa kaikki tyhjeni :D Suoraan sanottuna vitutti niin, etten jaksanu tulla enää hetkee..

Jeps, eli lähdimme reissuun kohti hesaa perjantaina 1.6. heti työpäivän jälkeen. Elina tuli hakeen mua ja Kaisa pakattii Klaran ja Pradan kanssa kyytii Toijalasta.. Laivalla shoppailtiin ja ostettiin ekat matkaeväät ja juomat ;) Kätevää oli reissata auton kanssa. Tallinnaan päästessä lähdimme ajeloon kohti Pirita Spa hotlaa joka oli ihanasti merenrannalla. Hotelli näytti kauhuelokuvan hotellilta ;) Oikee neuvosto hotelli.. Huone onneksi oli ihan siedettävä, tosin aika pieni meille kaikille, mutta sopu tilaa antaa. Kotiuduimme ja saatiin nukkumisjärjestys sovittua ilman kissatappelua :D Elina taipui ja meni järkylle laverille nukkumaan.. Me Kaisan kanssa nukuttiin Pradan,Klaran ja Paten kanssa pari sängyssä :D Lähdimme illalla syömään ravintolaan jossa otin pitsan. Ruoka oli hyvää ja edullista. Illalla käveltii siiperin ja koirien kanssa rannalla :)

Lauantaina oli voittaja enkuilla ja rhodeilla. Sattumoisin myös melki vierekkäiset kehät. Elina heitti meidät Kalevi stadionille ja meni itse shoppaileen. Pystytettiin teltta. Teltta oli oikein kommuuni kun siellä 4-5 rhodea ja Paten häkki jonku toisen koiran häki päällä :) Kylmä oli ku ryssän helvetissä!! Patee yritin kääriä vaikka millasiin peittoihin. Rhodet oli ekana ja kerkesin ne näkemään hyvin ennen omaa kehää. Paikalle oli ilmoitettu 5 enkkua. Paikalla kuitenkin oli Pate, Leevi (GB Buska Jussi), Theo (Flame ear´s Beowulf), Bea (Flame ear´s Beatrix). Junnut oli ekana ja molemmat sai junnutittelit (bea ja theo). Bea oli junnurop. Sitten meni Pate arvosteluun. Tuomari oli erittäin miellyttä Romanialaismies. Pöydällä Pate esiintyi kivasti, vaikka tuuli ottii jätkää muniin :D Liikkeet oli tällä kertaa hyvät, koska osasin kerranki mennä reippaasti :D Pate sai erin. Sitten kehään meni inttivalio Leevi joka sai myös erin. Pojista Pate oli ykkönen!!! Pu kehässä sijoitus oli PU1 Pate, PU2 Leevi, PU3 Theo. Bea oli luonnollisesti ainoana narttuna PN1. Pate ja Bea siis roppikehään ja Pate ykköseksi! Pate nappasi siis koko saaliin!! :D Jee!! Paten liikkeitä ja ryhtiä kehuttiin kovasti! Oli kuulemma aivan äijänä vaikka sää oli ihan persiistä. Muut oli enemmän tai vähemmän katkarapuina :)

Emme todellakaan jääneet isoon kehään tai shoppaileen! Lähdettiin siis saaliin kans hotellille. Otimme pienet välikuolemat ja sitten lähdettiin Vanhaan kaupunkiin ja shoppailemaan. Mentiin isolla porukalla Afrikkalaiseen ravintolaan jossa oli ihanat ruuat! Juotii siideriä ja smoothieta :P Nams.

Sunnuntaina oli aikanen herätys koska kehien piti alkaa ajoissa ja piti ennen sitä luovuttaa huone. Noh meidän kehä oli myöhässä toista tuntia :D Kaisalla siis oli kehä ennen meitä ja sain kuvattua kaisan koirat. Pate oli kivan sedän sylissä lämmittelemässä. Tässä ryhmiksessä paikalla oli sama kokoonpano ilman Leeviä. Sijoitukset oli kutakuinkin sama, mutta junnu roppi oli tänään Theo. Pate oli kuitenkin parempi uros ja myös sitten ROP saaden kolmannen viron sertin!! :D Jee kotiin viemiseksi siis Viron, Suomen valio ja EEV-12.

Tänäänkään emme jääneet isoon kehään, koska meillä oli neljältä lähtevä laiva. Kerkesimme kuitenkin nyt shoppaileen. Pate sai röhkispossun joka kohtasi julman lopun jo näyttelypaikalla!! Kävimme isoissa marketeissa shoppailemassa. Syömässä ja sitten mentiin vanhaan kaupunkiin koirien kanssa kahville ihanaan kahvilaan <3 Se oli niin söpöä! Superalkon kautta auto kohti laivaa.. Kokeilimme leikkiä tyhmiä eukkoja jotta ei jouduttais piippuhyllylle :D Ja aikas hulvatonta binboilua se oli.. Ei kuitenkaa jouduttu ekana laivaan ja pääsimme suht nopeeta sieltä myös poiskin ;) Takas tulo matka oli hurjaa keinutusta ja mä tulin iha merisairaaksi :D Suurinpiirtein  roikuin Kaisan kädessä etten pyörtynyt..

Huh rankka, mutta törkeen upee reissu takana! Kiitos ihanille matkakumppaneille :)