Tänään kiiruhdimme Unskin agikisoista lujaa eläinlääkäri asema Oivaan. Rolle oli todella rohkea. Sai paljon kehuja kaikilta. Todella upeaa nähdä Rolle noin iloisena ja normaalina koirana, kun on vieraita ihmisiä vieressä. Se on niin muuttunut!

Eli siis Rollelta kuvattiin selkä (joka näytti eläinlääkäristä todella hyvältä, tätä jaksoi kehua koko ajan ;)), kyynärät (jotka myös näytti terveiltä) ja lonkat (toinen näytti hyvältä, toinen oli löysä). Eläinlääkäri luulee ton löysän tulevan c/d. Mutta hienoa oli ettei nivelrikkoa näkynyt missään!!

Eläinlääkäri oli sitä mieltä, että aglityn harrastamista ei ole syytä lopettaa. Että normaalia elämää jatketaan. Ja saahan vaikka vuoden päästä mennä kuvaan uudestaan noi kintut jos siltä tuntuu ;)

Rolle käveli huojuvin askelin (tuettiin koko koiraa pyllystä ja etupäästä) autoon ja rappuset kotiin. Nyt se nukkuu omassa häkissään. Se on ihana! Otin pari kuvaakin pojista, mut ne on vielä kamerassa. Tämä hiljaisuus meillä on niin ihanaa. Toinen kisojen väsyttämänä taju kankaalla ja toinen huumattuna ;D