Jee, eli siis saimme kuin saimmekin koularin eilen!!! Makki oli ihan super!

Päivä alkoi jäljellä. Jälki alkoi todella hyvin. Ensimmäinen piiiitkä suora oli tarkkaa ja hyvää.. Vaikka se meni tien suuntaisesti ja autoista koirat haukkui ja raivosi niin Makki keskittyi hyvin. Eka esine löytyi hyvin. Matka jatkui, eka kulma ja toinen suora oli myös hyvää.. Sitten alkoi ongelmat.. Kulmilla tarkasteli enemmän ja suorillakin hapuili ties missä. Esineet löytyi kuitenkin. En edes muista loppu osaa sen koommin.. Olin iha järkyttynyt ja ajattelin kokoajan et nyt se ei edes oo jäljellä mutta aina kun se ilmaisi esineen ja sieltä joku löytyi niin usko palautui hetkeks! Okei.. jälkikäteen kun voi olla viisas niin jos oisin kiittänyt ja vähän taputtanut sitä esineillä niin se ois jaksanut paremmin. Oikeasti en muistanut/tiennyt että koiraa saa kehua esineillä! Jälki meinaa muuttui hirveämmäksi loppuakohti. Ei siis koira jaksanut jäljestää, kun ei siitä mitää seuraakaan.. Tyhmä minä. Pisteitä saatiin 74pistettä.

Tottis alkoi hyvin. Aloitimme ekana koirana liikkeet. Seuruut olivat todella hyvät, nyt ei ollut poikittamista yhtään. Ja muistin hyvin laskea askeleet. :) Liikeestä istumisessa ehkä annoin liian kovan käskyn ja koira meni maahan. Tuomari kyllä kehui, että oli todella nopea maahanmeno ;) No otti päähän iha helvetisti, koska ajattelin et se oli helpoin liike Makille ja odotin virheitä seisomisessa, noudoissa ja eteenlähetyksessä.. Toisin kävi.. Juoksusta maahanmeno ja seisominen sekä luoksetulot olivat todella nopeita ja teräviä. Luoksetulot myös puhtaat. Tasamaanouto kunnossa. Itse tosin voisin vähän treenata sen painavan kapulan heittoa.. Oli todella vaikeata ja en mielestäni heittänyt tarpeeksi kauaksi, tästä ei kuitenkaan tuomari maininnut mitään.. Hyppynouto oli puhdas. Pystyestenouto oli myöskin moitteeton, ainoastaan Makki ois saanut olla pikkusen lähempänä luovutusasennossa.. Oli vähän väljä. Eteenlähetys oli todella upea!!! Ihan kuin treeneissä ois sen tehnyt!! Paikalla makuu kunnossa. Tuomari sanoinkin että harmittavat 6 pinnaa meni liikeestä istumisesta. Eli pisteet 94 olivat mahtavat. Minusta meidän paras tottis ikinä!!

Purut olivat myös mielenkiintoiset. Piilot olivat hyvät, tosin parilla piilolla makki päästi pari haukahdusta! :D Oli pikkasen kierroksilla. Kutoselle päästyään vartiointi oli pari ekaa haukkua väljää, mutta itse korjasi ja tiivisti! Tuli sivulle pikkasen hitaasti, mutta tuli ;) Pako oli muistaakseni okei.. Mutta irroitus kuten arvata saattaa oli hieman hidas.. :D Niinkuin oli hyökkäyksen torjumisestakin irroitus.. :D Selkäkuljetus oli hyvä ja siitä hyökkäys, mutta irroitus oli aavistuksen ehkä jopa hitaampaa kuin alussa. :D Sivukuljetus ok ja pitkäliike kunnossa.. Siinä viimeinen irroitus oli aika nihkeä taas.. No kaikinpuolin hyvä suoritus. Irroituksia pitää treenata edelleen.. Hallinta ei ollut minusta yhtä hyvää kuin on ollut. Pisteitä tuli 90pistettä.

Pisteitä siis kertyi A:74 B:94 C: 90 Yhteensä 258 ja koulari IP3!!!!!!