Kävimme sitten poikien kanssa reippaalla lenkillä metsässä. Pojat juoksivat tuhatta ja sataa kilpaa. :) Heitin välillä Rollelle narupallon todella kauaksi ja sillä välin sain aina rauhan heitellä Untolle käpyjä. Se tekee sellasia kaninloikkia käpyjen luokse. :) Hyppyyttelin poikia korkeille kiville.. Yhdellä kivellä, joka oli minua n. kaulaan saakka, laitoin pojat rauhoittumaan. Rolle makasi kivellä kieli vyön alla kuola lentäen. Unski seisoi Rollen vieressä hymy korvissa läähättäen. Silloin olisin todella toivonut, että olisi ollut kamera mukana. Pojat oli niin onnellisen näköisiä.

Takas tullessa käytiin rannalla. Rolle kahlas ja roiski Unskin päälle joten laitoin Rollen hetkeksi kiinni jotta näkisin haluaako Unto mennä. No kappas. Unski meni heti rintaa myöten juomaan vettä. Se on hauska, kun se haukkoo vettä suuhun kita ammollaan :D Heittelin Unskille pari keppiä ja aina se haki. Loppujen lopuksi Unski oli kastanut talviturkkinsa. Uimaan asti en sitä edes yrittänyt vielä, katsotaan sitä sit kesällä, kun vedet lämpiää. Sitten päästin Rollen taas narusta ja se toteutti itseään ja päästi sisäisen lapsensa irti ja juoksi TAAS rantaviivaa edestakasin haukkoen vettä suuhun.. se on ihan viriviriTÖÖT. Tällä välin unski tuhosi sitten minun puolenlitran cocis pullon (kostoksi kai). Pullosta ei jäänyt mitään jäljelle..

Kotio päästiin ihan ehjin nahoin ja koirat on niin onnellisen näköisiä. Huomenna meillä on kisat Unskin kanssa. Toivottavasti menee kivasti. :)