Jep, nyt on raskas viikonloppu takana..

Lauantaina menimme poikien kanssa kisapaikalle yhdeksältä.. Rollella alko eka rt 10.00. Rolle sai taas mielettömän sätkyn kun kaiutin pamahti aina kun mikin laitto päälle tai pois.. Jes.. Koira oli ihan hermona.. En tiedä mistä se  on nyt yhtääkkiä keksiny alkaa noitakin pelkään.. Harmi tosissaan..
Se eka rata menikin sit poskelleen tämän takia, koska Rolle oli oikeesti aika paniikissa ja oli jo aika lähellä etten olis lähteny viemään sitä kotiin.. No kokeilimme kuitenkin.. Ekan riman se tiputti heti paniikissa.. muta loppu radan se meni todella hienosti. Otti kontaktit ja kepit meni upeasti. Harmi kun se possuili sen ekan riman alas. Aika oli todella nopea.. Toisella radalla Rolle oli myös pienissä sätkyissä, mut ei niin pahasti kuin ekalla.. Radalla sit tulikin enenpi virheitä. Rima tippu ja sit tuli A:n ja puomin alastuloilta kontaktivirheet.. No ei paha.. Tulipahan ainakin tulos! Ja Rolle unohti taas pelkonsa radalla :) Tolla vitosella sijoituttiin kolmanneksi ja Rolle sai hienon mitalin ja ruusukkeen.. Taina otti hienoja kuvia. Sitten kun saan niitä niin laitan tännekin.

Unskin kanssa oltiin sit ekaa kertaa kolmosissa. Rt oli viideltä. Ja mä olin ihan hermoraunio. Aika pelottavaa oli kyllä miten kamalasti pelkäsin ja jännitin sinne radalle menoa, lähellä oli jo pyörtyminen. No tämä näkyi varmasti meidän menossa.. Unski teki parhaansa, mut mä mokasin kaiken. Olin sen tiellä koko ajan, niin et yksi rima tippu ja lopuksi menin jotenkin toiminta kyvyttömäksi ja koira karkaa putkelle.. Siis hylky.. Loppu rata meni jo ihan ok:sti kun jännitys vähän helpotti..
Toinen rata alkoi paljon paremmin. Rataan tutustumisessa olin jo paljon rauhallisempi ja pystyin keskittymään rataan ja koiraan.. Jännitti silti vielä, mut ei siinä määrin kuin ekalla. Tulos oli nolla. Aika ei päätä huimannut tällä kerralla, varmaan mun jännityksestä johtu? Sijoituttiin kuudenneksi.. Mutta aika hyvin meiltä :)
Kotiin päästiin yhdeksältä, ruuan jälkeen mentiin suoraan maate..

Sunnuntaina taas kisapaikalle yhdeksäksi.. Harjoiteltiin kaiuttimia Rollen kanssa ja se yhdisti paikan eiliseen ja oli taas ihan paiseissa.. No onneksi kuuluttaja oli niin mukava ja jätti meidät ja meitä edellä olevan koiran kuuluttamatta, jotta kerettiin siirtyä aloitukseen ihan rauhassa.. Koira oli taas oma ittensä, eli mahdoton :) Saatiin kymmenen virhepistettä. Virheet tuli puomin alastulolta ja rima tippu.. Olin kuitenkin tyytyväinen, koska Rollella oli kivaa ja se toimi ihan kivasti..
Toinen rata alkoi täydellisesti. Meillä meni tosi hyvin, mutta loppu suoralla jotain tapahtui Rollen mahtavassa hyppytekniikassa :) se loikkas pari metriä ennen aitaa ja putos suoraan mahalleen riman päälle, ja seuraava hyppy samalla lailla.. :D No se olis ollu muuten täydellinen, mut meidän täytyy alkaa hioon tota Rollen hyppytekniikkaa.. Aika oli taas tosi nopea.

Unskilla meni tänään hienosti myös. :) Tänään ei myöskään jännittäny yhtä paljon kuin lauantaina. Ekalta radalta saatiin vitonen, kun ohjasin unskin keppien ohitse.. jotain sähläystä siinä tuli omien jalkojen kanssa ja yllätyin kun kepit olikin niin lähellä.. no siiitä tuli kielto.. muuten rata meni erinomaisesti.. Vauhtiakin oli ihan untomaisesti :D
Toinen rata oli sit niin täydellien- melkein! :) Pääsimme kaikki ne kohdat hienosti, joissa olin varma että tulee hylky. Unski oli tällä radalla tavallista vauhdikkaampi ja se yllätti mut täysin. En ollut varautunut siihen ja mun suunnitelmani ohjauksesta muuttui kesken rataa. Loppu suoralla jossa olis pitäny juosta lujaa unto sai musta niin suuren etumatkan, että jouduin huutaan odota.. Se pysähty aidan eteen. Onneksi! mielummin kielto kuin hylky, koska se aita olis pitänyt kiertää. ;) No se kierrettiin ja mentiin maaliin.. Tämä siis oli ihan lopussa, toka vika este.. Nolla oli siis karvan päässä :D

Hauskaa oli ja oli hienoa saada näin paljon tuloksia. Myös se ensimmäinen sm-nolla lämmittää mieltä :D