Jahas, tuntuu pahalta tulla päivittään, kun joka kerta tänne tullessa tulee toi Unskin kuva joka tuo suuren ikävän.  :( Nyt vaan on tiedossa, että Unskilla on asiat hyvin. Ei tarvitse olla heittopussina. Harmittaa iha vietävästi asia, mutta ei auta ku eteenpäin mennä.

Meillä on muuten ollut omassa perheessä arki normaalia. Koirien kanssa käyty hiihtelemässä järven jäällä. Agilityä ollaan treenitty ahkerasti. Nyt tarvis taas huomenna mennä kouluttaan kaks ryhmää ja sit sen jälkeen reeniä omat. Rollekin pääsee huomenna hyppimään.

Pate astui Nirpun 19.-20.pv. Nyt ootellaan sit Teean ja Nirpun paksuuntumista.

Lauantaina suunnataan Jutan kanssa Tuusniemelle näyttelyyn. Patelle suunnitteilla maailmanvoittajanäyttelyyn menoa. Pate pääsis viikoksi kiertään maailmaa Sadun ja kumppanien kanssa. Itse en siis lähtisi matkalle, kun on tulossa jo viron ja ruotsin reissu. Ei persi kestä :D

Ostin uuden kameran ja voisin joku päivä tässä lisäillä vähän kuvatuksia :) 

Meikäläisellä sitten on meneillään auto,pentu ja kuntoilukuumetta. Kuntoilua tässä pyrin tekemään 4-5xviikossa ja päälle lenkit koirien kanssa, samaten oon pistäny ruokavalion remonttiin. Autoa myöskin kattelen ja pentua haluisin mutta toistaiseksi vielä pystyny hillitsemään. Saas nähdä mitä sit ku paten lehtolapset syntyy ;)