Heh, tänäkin vuonna oli aikas lähellä titteli Patskulle :)

Olin käynyt ostamaan aikaisemmin uudet vaatteet reissulle jos vaikka sattuis pääsemään kasvattajaluokkaan. Joten ihmeitten aika ei ole ohi ja matkasin Helsinkiin hameessa, jakussa ja sukkahousuissa :D Lähdimme matkaan aamulla puoli seitsemän. Matka meni joutuisasti vaikka koko matkan satoi vettä lujaa. Parkkipaikka löytyi helposti parkkitalosta. Ruuhkaa oli hissillä ja onneksi minulla oli vetokärry, ei olisi saanut kaikkee roinaa muuten millään halliin. Noh nyt jo tässä vaiheessa huomasin hameesta olevan jotain hyötyä ;) Nuori ja komea handleri kaappasi mun vetokärryn oman kärrynsä päälle ja sano et nyt mahdutaan paten kanssa hissiin ;) O-ou, neito pulassa :D Olin niin häpeissäni ettei mitään rajaa.. Kai se ajatteli että tyhmä nainen, kun menin ihan vaikeeks ja vaikutin vähä vajavaiselta ;)

Olin paikalla monta tuntia aikasemmin jotta saisin hyvän häkkipaikan ja saisin shoppailla rauhassa. Ostin Patelle muhkean uuden pedin häkkiin jota se petaili aika raivokkaasti. Ostin myös ruokaa 30kg, nameja koirille ja luita. Näin myös Makin pennun ohjaajan :) Ja paaaaaljon enkku tuttuja. Annelikin saapui vähän ennen kehän alkua katsomaan. Enkkuja oli ilmoitettu 14kpl. Junnupoikia ei ollut tänä vuonna. Nuorissa oli kolme poikaa: Pate, Calewi ja Jake. Pate oli ainoa joka sai erin ja SA:n. Pate esiintyi todella hienosti pöydällä, ei ehkä niin iloisesti kun yleensä. Mutta siis en pitänyt siitä yhtään kiinni kun tuomarisetä tuli tarkistamaan hampaat. Liikkeissä Pate eteni hienosti, ei yrittänyt ottaa yhtään kontaktia minuun.  Seisotin Paten menemällä itse polvilleni maahan niin jätkä jaksoi hienosti seisoa. Sijoitus tosiaan ensimmäinen nuorissa. Tuomari ei jaellu Sa:ta juuri ollenkaan, vain luokkavoittajat sen sai. Valioluokasta tulikin vain yksi koira parasuros kehään Paten kanssa. Otto on inttivalio ja kaunis pieni poika. Otto sitten oli parempi uros ja voitti. Pate sai sertin ja vara-cacibin joka vahvistuu meille myöhemmin. Ei hullumpi sijoitus ollenkaan :) Olen tyytyväinen koska mukana oli paljon hyviä ja kauniita uroksia ja Pate ei huonolle hävinnyt. Arvostelu oli pelkkää hyvää. Sen voin lisätä myöhemmin kun jaksan kaivaa arvostelun. Kotiiviemiseksi oli komea Sa ruusuke,serti ja vaca ruusuke. Ja tietenkin pokaali jossa oli voittaja-11 kyltti. Hieno muisto tän vuoden kohokohtanäyttelystä. Juoniori narttu Great Bernina´s Ilo Pilleri sitten vei koko potin tänään ollen vasta 10kk :) Se oli junnuvoittaja ja ROppi. Mimmi on Paten siskopuoli, äiti on sama. Paten äiti oli PN2. Pate pääsi näin ollen kasvattajaryhmään! JES! :D Siinä oli Mimmi (juoksut ja parhaatpäivät :D) Laalaa (Paten äiti) ja Asterix (Paten äitin isän veli muistaakseni). Tietenkin ryhmä oli Rop.

Käytiin Annelin kanssa syömässä hesessä ja sit shoppailtiin lisää. Harjoittelimme tyhjässä kehässä isoa kehää varten vielä. Pate oli ihan kiimoissaan Mimmistä joten ei voinut tehdä tyttöpoika järjestystä vaan Pate oli reunimmainen ja tytöt toisessapäässä :D Asterix parka oli välissä. Pojat tuli hyvin toimeen vaikka seisoivat toistensa varpailla, niin tiivistä oli välillä niitten seisominen.

Odottelimme ryhmäkehiä ilta seiskaan asti ja ne venyi venyi ja venyi. Oltiin jo kokoomakehässä ja just menossa isoon kehään, kun piti lähteä. Anne-Marin ja Sadun juna lähti 10min päästä ja junalippuja ei saatu vaihdettua. Harmi! :(

Loistava päivä kaikenkaikkiaan. Mielettömän hauskaa oli!

Lähdin puoli kahdeksan maissa Vantaalle Sirjan luokse kyläileen ja Pate pääsi kahden mäyräkoiratytön kanssa temmeltään. Pate väsyi nopeasti joten lähdimme ajaan kotia kohti puoli kymmenen maissa :) Matkalla kotiin satoi lunta niin lujaa että välillä mentiin kuuttakymppiä motarilla.. Turvallisesti mutta väsyneinä olimme kotona puoli kaksitoista.

Onneksi Anssi oli edellisenä yönä päivittäny navigaattorin ja se osasi mua viedä todella hienosti, kertaakaan ei tarvinnut epäillä sitä ;)

Kuvia laitan jahka niitä saan :)