Viime viikonloppuna Rolle pääsi synttäri päivänään uimaaanja ekaa kertaa poika hyppi laiturin päästä noutaan vesileluaan. :)  Otimme hienoja kuvia, mut en voi siirtää niitä koneelle (olen laturin hukannu ja akku on tyhjä). Olen ollut kuluneen viikon lomalla ja ollaan lenkkeilty urakalla.

Maanantaina oli agi treenit. Reenit meni hyvin molempien kanssa.. Rollen keskittymistä aluksi häiritsi radalla ollut veri, mikä oli tullut edellisen ryhmän haaverista. Menimme kisamuodossa rataa.. Mentiin sillai et jos tuli virhe/kielto/hylky niin piti mennä heti pois radalta ja seuraava aina tuli. Kaksi kierrosta mentiin.. Ekalla radalla rolle meni hienosti melkein loppuun asti. Kepeillä tuli virhe. Tokalla kerralla meni hienosti koko rata puhtaasti. :)
Unskin kanssa mentiin samanmoista kisaharjoittelua ja unski pääsi myös melkein loppuun asti. Muistaakseni kontakti virhe tuli. Tokalla kerralla meni unskikin upeasti radan loppuun. Molemmissa oli kivasti vauhtia. Unskin kanssa vuoroa odotellessa harjoiteltiin tokon perusasentoa ja seuruuta. Ihan kivasti se etenee silläkin saralla. :)

Viime perjantaina ostin myös uuden auton. Fiat marea farkun. Kyllä poikien nyt kelpaa matkustella. Takaosa on yli puolet suurempi kuin polossa. Laitoin pojille tyynyt ja peitot valmiiksi. :)

Ostin myös Rollelle canicross vehkeet. Kävimme heti niitä kokeilemassa tiistaina. Vettä tuli taivaan tyädeltä ja lenkille taisi tulla matkaa 7-8km. Välillä juoksimme ja välillä hölkkäsimme. kivasti Rolle sen idean tajusi. Takas tullessa Rolle oli jo niin väsynyt et sitä melkein piti vetää perässä ;) Olimme pysähtyneet uittaan koiria. Koirat juoksi suolla ja ui lammessa keppien perässä ja välillä kirmas niin hirmuisesti. Koirille taisi lenkkiä tulla yhteensä 25km :D

Juhannusta lähdemme viettämään mökille. Otan vetovehkeet mukaan jos sitä ite vaikka innostuis lähteen juokseen. Hyvää Juhannusta kaikille!