Jeppis!

Olimme tänään eteläpuistossa Takujen kisoissa. A kisasta Unski sai sitten nollan ja sijoittui toiseksi. Eli tämähän tarkoittaa sitä, että me siirryttiin kakkosiin!!! :D :D Aivan mahtavaa... Hienoa tuossa oli myös se, että kolmanneksi sijoittununt koira oli bortsu ja ME voitettiin se ajalla! Hih!  Et  näinkin voi käydä ;) Ensimmäiseksi sijoittunut bortsu sit voittikin meidät reilulla 10 sekunnilla :D Radalla oli monta tilaisuutta mennä väärin.. Oli niin hienoa, kun Unski otti taas kaikki kontaktit hienosti ja jopa meni kepit hienosti. Keppien eteen oli laitettu pituus ja pitkä suora. Eli siis koiralla oli ennen keppejä aikamoinen vauhti.. Onneksi luotin koiraan, että se osaa ne jo aloittaa.. Se meni ne upeasti.. Palkinnot on upeat. Tämä kisa oli vielä Takujen 5-v. kisa ja palkinnot sen mukaiset.. Jihuuu...

Aivan hirveetä tässä päivässä oli se, että olin ilmoittanu Unton kahteen ykkösluokan kisaan. Eli siis toisen kisan startattiinkin kakkosissa! Ja se sit vielä et olimme aamulla kisapaikalla jo klo 9. Tämä kakkosten rata johon meidän piti osallistua alkoi vasta kahden jälkeen.. Aurinko paistoi ja kentällä oli TODELLA kuuma.. Unski makas jo kyljelläänkin välillä kovalla hiekkakentällä. Se alkoi olemaan jo hirveen väsynyt..

Kakkosten rata oli minusta teknisesti ihan älyvaikee. Siinä oli putken suita koko ajan himottelemassa. A-este oli keskellä kaikkea ja sinnekin "entinen" Unto olis varmasti mennyt. Radalla oli myös okseri, joka oli todella korkea (korkeempi rima 65cm) ja aitojen välimatka oli minusta tosi reilu. Tähän esteeseen monien nolla haaveet kaatui. Ja mites rata meillä meni.. Ihan ok.. Unski oli tosi väsynyt. En ole ikuna nähnyt tätä koiraa niin hitaana radalla.. Lähes sain vetää perässä.. Se läähätti vain. Jos nopeutta otettu huomioon rata meni ihan ok.. Puolessa välin rataa Unski meni putkelle (jonne siis ei olis vielä pitäny mennä) ja sit siitä tuli hylky. Muuten kaikki muut meni puhtaasti. Vaikka unski olis ton menny puhtaasti niin en usko et aika olis riittänyt.. Mutta uskon et olis menny muuten ihan kivasti jollei meidän olis tarvinnu helteessä olla koko päivää..

Huomenna menee Rolle ensimmäistä kertaa kisailemaan!! Jännää!

Tällä hetkellä unto makaa raatona sohvalla.. Se on nyt puhdaspoika, ku käytiin suihkussa.. :)

Tässä kuva meidän "saaliista"

1543180.jpg

1543178.jpg