Olimme torstaina reenaamassa Kangasalalla, koska lauantaina on Makin jälki koe. Otettiin eka tottis kaavio kentällä, joka meni nappiin. Noudot oli tällä kertaa loistavat. Ei siis mitää ongelmia hypyillä tai pystyesteellä. Otettiin myös muutamia eteen lähetyksiä. Makki teki hyvin töitä!

Esinruutuun vietiin kolme esinettä ja haetutin nyt vain yhden. Makki etsi sitä hyvin vaikka aika laajalti. Heti kun sai hajun ja löysi esineen se toi sen nopeesti ja luovuttikin rauhallisesti sen.

Jälki sitten menikin ihan penkin alle! Janalla se eteni kyllä kivasti, mutta nosti jäljen liian aikasin ja haahuili vähän. Löysi kuitenkin jäljen ja olin laittanu ensimmäisen kepin aika lähelle janaa joten se jäi sinne. Toinen keppi löytyi hyvin, kolmas jäi ja neljäs eli viimeisen se löysi kun vähä avitin. En ollut nyt yhtään tyytyväinen. Pitää mennä ottaan vielä lyhyt jana ja jälki reeni ennen koetta eli tänään..

Rollekin pääsi ruutuileen ja voi että sitä intoa. Rolle haki helposti kaikki kolme esinettä. Tässä asiassa Rolle on Makkia paljon parempi :D Se rakastaa ruutuilla ja sen näkee sen työskentelystä! Harmi kun se on paukkuarka, muute sen kans oltais jo menossa lujaa jälki kokeeseen..