Otin Ansan mukaan reenailemaan tokoa, kun mentiin Tainan kanssa reenaileen. Päätettiin alkaa nyt reenaileen Ansaa kunnolla. Ansalla on potentiaalia vaikka mihin, kunhan perusasiat saadaan kuntoon.

Nyt otettiin muutama luopumis ja kontakti harjoitus. Ne meni muistuttelun jälkeen hyvin. Pitkään aikaan niitä ei sille oo tehty. Seuraavaksi otettiin perusasentoa ja kontaktia. Tämä parani koko ajan ja Ansa kyllä oppii niin hirmu nopeeta. Alkuun se hyppi ja puri käsiä koko ajan, ei pystyny keskittyyn tai ei vaan kiinnostanu. Hetken päästä se kuitenki jo tarjos hianoa kontaktia.

Luoksetuloja otetiin välillä aina. Hienosti ja todella innokkaasti tulee. Kumma kyllä miten upeasti se toimi meidän molempien (Tainan ja mun) kanssa, vaikka ei olla sille niin tuttuja. Tainankin kanssa meni ihan samalla lailla kuin mun kans. Leikittiin patukalla välillä ja sekin on selvästi parantunu. Nyt se jo kunnolla tarraa patukkaan ja leikkii, irrotukset on hyviä.

Lopuksi mentiin kaikki viisi koiraa (Rolle, Makki, Ansa ja Tainan koirat Rape ja Kössi) Tämä oli Ansalle suuri harjoite. Se tuppaa haukkumaan toisille koirille. Aluksi se pari haukahdusta yritti tehdä Tainan koirille, mut nopeeta se tajus ettei niitten luo mennä ollenkaa vaikka ne vieressä kävelee.. Oli mulla työtä viedä noita kolmee koiraa. Makki kun ei voi sietää Ansaa silloin ku se riehuu ja alkuunha se aina riehuu :D Eli yritin estää ettei Ansa joudu Makin, Kössin tai Rapen syömäks :D :D Mutta hienosti meni kaiken kaikkiaan. Kukaan koira ei yrittäny ketää syödä ja nätisti onnistui. Kävimme myös sulaa järven rantaa kattomassa ja juottamassa koirat. Ansa meni rohkeasti muitten perässä järveen, että tästä ihan varmasti tulee vesipeto :D