Maanantaina oli Rollen ja Unskin päivä! :)

Meillä tosiaan oli reenit ja saatiin tällä kertaa ite pitää omat reenit, kun vetäjä itse paikalle ei päässyt. Mukavaahan oli.

Rolle:
Rolle oli taas oma hulvaton itse :D kontaktit meni hienosti. Nyt se jo ihan selvästi itse pysähtyy alastuloille, kun tietää et namia tulee. Hypyt meni paremmin, ei tainnu lentää rimatkaan tällä kertaa.. Kepit sujuis hienosti, harjoiteltiin nyt kaukaa lähetystä nopeasta vauhdista ja kyllä vain toi koira osaa ne aloittaa lähes aina itse. Ja se on nopee!! Harjoltiin myös sitä, et lähetin sen kepeille ja ite tulin sen takana koko ajan ja kehuin etenemään.. meni hienosti noinkin. Kaisan kanssa vaihdettiin turreja ja kivaa oli. Oli hauskaa mennä Pepin kanssa, kun sillä oli vähän huumori vaihde päällä :D Aika kivasti se mun mukaani lähti ja toimikin kivasti. Mitä nyt välillä possuili mulle, mut tais ihan minusta johtua ;) Kaisa menikin sit mun pikku sian kanssa. Ja perhana Rolle oli vieras koree. Ei se niin pahasti Kaisaa nolannu kuin oisin kuvitellut. Vaan meni ehkä paremmin kuin mun kaa.. murrr..  :)

Unski:
Unskin kanssa otettiin tänään vauhdikkaita radan pätkiä joissa oli paljon eteen lähetyksiä, kontakteja, vaikeitta putki päitä. En enää keksi mitä tästä kirjoittaisin, koska reenit on mennyt niin nappiin viime aikoina kuin vain voi mennä. Unski on niin kuulolla ja tottelee saman tien kun komennan. :D Ja intoa on vaikka muilla jakais. Aitojen kierrot paranee koko ajan ja koko ajan pystyy nopeemmasta vauhdista lähettään kiertään jonkin esteen. Ja koira jää jo kontaktien alastuloille odotteleen vapautuskäskyä ;D ;D Jee! Hienosti ollaan tää korjattu. Enää ei toivottavasti tarvi ottaa tyhmiä kontakti virheitä. Keppejä treenattiin. Myös samalla tavalla kuin Rollen kanssa. Takaaleikkaukset ennen keppejä onnistuu ja koira suorittaa kepit loppuun asti vaikka itse jäänkin taakse.. tietysti siis jos koko ajan tahditan käskyllä :D Vau! Otettiin vuoroa odotellessa maahanmeno harjoituksia ja ne on selvästi parantuneet ja nopeutuneet. Unski ei oo enää niin tarkaa mihin menee maate. :D Seuraavat kisat on varmaan tammikuussa ja silloin me näytetään taas muille :)