Tiistaina olin pky:n reeneissä. Otin Makin kanssa, koska aiheena oli seisominen. Meni ihan hyvin. Seiso käskyllä ennakoi helposti menemällä istumaan.. Välillä onnistuu välillä ei. Mutta Top käskyllä taas tuntuu jäävän helpommin seisomaan.. Jää siis odotteleen koska lentää pallo. ;) Reenit meni mukavasti. Rollen kanssa otin loppuun paikalla makuun.. Se oli tosi kierroksilla, kun hain sen suoraan autosta makuuseen. Sillä oli aikamoinen paskihätä joka näkyi hirveen levottomana paikalla ololla. Lopuksi sitten onnistunut luoksetulo ja pieni seuruu pätkä.

Keskiviikkona olimme Rollen kanssa Päivin vetämällä toko kurssilla. Alkuun otettiin heti paikalla makuu, joka meni jo ihan hyvin. En uskaltanu vielä ihan kokeenomaista välimatkaa pitää. Pientä levottomuutta, muttta pysyi. Seuraaminen oli ihan hyvää. Pysähdyksissä istuminen hieman vinoa, saimmekin kotiläksyksi sen harjoittelemista niin, että otan pari pientä askelta ja namilla houkuttelen Rollen suoraksi. Töpöttävät askeleet siis merkkinä Rollelle et nyt pysähdytään. Parin kerran jälkeen meni jo paremmin. Seuruissa oli mukava kontakti koko ajan. Liikkeestä maahan meno hieman hidas, mutta muuten hyvä. Liikkeestä seisomisessa Rolle otti pari askelta perään..

Makille otin loppuun lyhyen hyvä reenin. Hyppy esteellä otettiin viimeiset reenit ennen kisaa. Ja kappas, se onnistui. Makki jäi top käskyllä seisomaan kauniisti esteen toiselle puolelle!! :) Otin sitten muutaman liikkeestä seisomisen niin, että vahvistin pallon lentämistä top käskyllä. Nyt jäi Makille mielikuva että pallo lentää aina top käskystä :)

Torstaina otin lyhyen reenin molemmille, ok. Illalla oli Rollen agility reenit, Unski oli mökkeilemässä. Rolle yllätti mut täydellisesti hyppäämällä maxi hypyt lähes normaalisti!! :D Jee! Toivottavasti päästään kohta tuostakin ongelmasta. Reenit meni tosi hyvin. :)