Nyt en ole pitkään aikaan jaksanu päivitellä. Tässä pikaiset päivitykset, koska lähdemme kesälomaa viettämään mökki kierrokselle viikoksi.

Rollella on alkanut flyballa taas pitkän tauon jälkeen ja hyvinhän se meni taas. Epäviralliset kisat olisi syyskuussa, johon osallistumme tutulla agility porukalla.. Rolle rakastaa flyballia. Koirat juoksi taas suuvaahdossa reilut puolituntia, jonka jälkeen koko porukka pulahti uimaan :)

Agility reenit ovat menneet molemmilla koirilla erinomaisesti. Molemmat ovat innokkaita ja koko ajan kuulolla. Ei tarvitse korottaa yhtään ääntä ;) Rollen kanssa reenataan kontaktien alastuloa kippojen avulla ja hyvin se sinne nyt pysähtyy, kun kippo on miinoitettu herkuilla ;) Molemmat koirat ovat kesäloman huumassa unohtaneet taas kummalta puolelta ne kepit aloitettiinkaan ;) Eli sitä taas paukutetaan minkä keritään. Tän kuun lopussa Oriveden kisoihin ilmoitan pojat. Ens kuussa meillä on aikas monet startit. Nokialle nyt ainakin kaikkii osallistutaan. Kössi ja Taina saivat viime sunnuntaina viimeisen nollansa kakkosista, joten he siirtyivät kolmosiin. Tervemenoa! :)

Rolle oli lauantaina Nokian ryhmänäyttelyssä, jossa sai EH.n. Tuomarina oli Beata Petkevica. Hienosti poika esiinntyi, ei paremmin olisi voinut mennä. Rolle oli niin rohkea. Arvostelu menee näin (minun omalla suomennoksellani);
Hyvä pigmentti. Hyvät pään mittasuhteet. Hyvä yleisvaikutelma. Hyvin sijoittuneet korvat. Oikean pituinen niska. Hyvä säkä(?). Hyvät selän mittasuhteet.  Etuosa ei yhdensuuntaiset. Hyvän mittainen häntä.
Lopuksi että tarvitsee vielä jotain (position in rear pasterns)

No mulle annettiin vinkkiä, että mun pitäis Rolle esittää niin että etujalat olisi leveemmällä, koska sen etuosa on niin kehittymätön. Toi viimeinen lause varmaan liittyy jotenkin siihen.. No pitää yrittää.. Jos siitä mitää  hyötyä on. Ei Rollesta mitää näyttelytähteä tule koskaan. Tyytyväinen siihen olen silti. Kaunis minusta <3 Tuomari oli erittäin miellyttävä. Ja oli mukava tavata valkkari porukkaa pitkästä aikaa. Hauskaa oli.