Olimme keskiviikona uimassa kaverin ja koirien kanssa.. Rollen tullessa vedestä pois, huomattiin että Rolle ontui oik. takajalkaa. Tassusta vuosi verta aluksi paljon.. Paitani kääräsin sen kinttuun ja lähdettiin autolle.. Kotiin päästyämme verta ei enää tullut ja näin haavan. Keskivarpaan kärjestä eli ihan kynnen alta oli lähtenyt pala pois. Oiskohan terävä kivi vai lasi saanut sen aikaseksi.. ei tiedä..

Nyt olen sitä päivittäin putsannut ja laittanut kuivataitoksen ja silkkiteippiä päälle.. Se on riittänyt myös lenkeillä, paitsi jos on tosi märkää niin laitan rukkasen päälle vielä.. Tänään haava on saanut olla ilman sidoksia, eikä Rolle yritä siihen kajota.. Välillä haava näyttää verestävän ja pyyhkiessä sitä sieltä tulee kudosnestettä.. Toivottavasti paranis nyt pian, koska Rollen piti mennä Unskin kanssa hoitoon ensi viikonloppuna, kun lähdemme Tallinnassa käymään..

Tosi ikäviä tällaset! Rolle tahtois niin kovasti juosta pallojen ja keppejen perässä, mutta nyt ei voi kun kävellä hissuksiin.. Uiminenkin on pakko yrittää jättää vähemmälle! Hitsi soikoon..

Mamman mussukalle on nyt sit vaan "jouduttu" sisällä tekeen kaikkeen pikku temppuilua, kuten kierimisiä ja tassutteluja..Hih!

Harjasin eilen Rollea Furminatorilla ja hyvinhän tota karvaa irtoo edelleen, en tiedä onko toi sen parempi kuin muut harjat, mutta selvästi Rolle itse tykkää tuosta enempi.. Rolle inhoaa tavallista harjaa, kun se repii.. Tässä se enempikin kyllästyy. Karvaa lähtee niin kauan kun vaan jaksan harjailla.. Ei tuu loppua! Kai se karva kasvaa samantien takas, ku sitä harjailen..

Elokuussa Rolle menee Nokian näyttelyyn pyörähtämään..