Nyt on sitten pari kisaa käyty viime päivityksen.

Piirimestaruus tokossa oltiin Makin kanssa 11.9. Tuomarina oli Jaana Tala.

Paikallamakuu 10

Seuraaminen 7 (Omituinen kommentti tuomarilta; " Hyvä kontakti, liian hyvä")

Liikkeestä maahanmeno 8,5 (Liikkeessä ei tapahtunut mielestäni mitään väärää)

Luoksetulo 9,5 (Ei mitään hajua mistä lähti puolipistettä)

Liikkeestä seisominen 0 (annoin aika löysän käskyn ja koira pysähtyi hyvin, mutta kun lähdin tuleen luokse niin lähti tuleen mua vastaan..)

Noutaminen 9 ( Priimasuoritus)

Kauko-ohjaus 8,5 (öö olisiko ollut että hieman liikkui taaksepäin??)

Estehyppy 9 ( Ei siitäkään antanut palautetta)

Kokonaisvaikutus 9 (pistemenetys, kun minulla kova ääni)

Pisteitä kertyi hurjat 160p ja sijoituttiin kolmanneksi. Ei jääty ekoista kuin pari pistettä! Yllätys yllätys tässäkään kisassa ei isopisteisiä suorituksia nähty vaikka koirakot olivat taitavia ;)

Itse olen koiran suoritukseen erittäin tyytyväinen :) Toki olen monissa kohdissa aivan totaalisen erimieltä tuomarin kanssa, mutta hänellä oli jokin päähänpinttymä pk koirista ;) Kymppiä ei antanut, mutta ei myöskään osannut sanoa miksi sakotti pisteitä. Nyt olen käynyt molemmilla koirilla tällä tuomarilla ja viimeinen kerta oli :)

 

Aloitimme myös agilitykisat.

Pate aloitti tosiaan sitten vähän aikasemmin kuin Makki juoksujen takia. Patella ikää sen 18kk ja 1pvä :) Huomasi menosta tämän myös. Eli 25.8. Pate starttasi Tamskin tallilla kahdella Johanna Nybergin radalla. Pate mitattiin 35,5cm eli medi on sit just ja just. Ekalta radalta saatiin hylkäys. Pate eteni suht hitaasti. Uutta alustaa ihmetteli varmasti. Hylkäys tuli väärästä putken päästä. Hyvää oli kepit ja kontaktit jotka oli puhtaat :) Toiselta radalta saatiin vitonen kepeiltä. Menin tyhmänä työntämään sen kepeille väärältä puolelta. Meno oli vauhdikkaampaa kuin ekalla radalla jo :) Oikein kiva aloitus, mutta huomasi kyllä että koira on vielä nuori :)

Seuraavat kisat olikin sitten 10.9. oman seuran kisat ja kenttä oli tuttu :) Pate sai ekalta radalta vitosen ja pari sekkaa yliaikaa. Vitonen tuli kiellosta. Ohjasin vähä töksähtäen Paten putkelle ja se oli sinne menossa ja sit teki upit :D Noh tämän jälkeen meni hyvin ja tämä oli eka rata kun Pate suoritti kepit itsenäisesti ilman että ohjaan kädellä vierestä :) Sijoituimme kuitenkin 2. Toiselta radalta sitten saatiin se ensimmäinen NOLLA ja sijoituttiin toiseksi :) Yhdessä kohdassa oli vähän siinä ja siinä onko kielto.. Ohjaus on edelleen kamalaa, koska en täysin luota vielä koiraan että osaako se kaikki esteet :D Nopeutta on vähän enemmän jo.

http://www.youtube.com/watch?v=eBESb-c4u0o

Makki aloitti myös kisa uran Nokialla. Ekalta radalta sai 10 ja se tais tulla muurilta kielto ja eka rima. Jätin koiran taakse ja se kiersi muurin :) Muuten oli ihan kivan näköistä ekaksi radaksi. Paljon on parannettavaa, koska Makki ei osaa vielä pituutta, muuria, rengasta :D Toiselta radalta teimme ensimmäisen NOLLAn ja voitettiin sitten vielä ajallisesti maxit :) Olin niin onnellinen tästä :)

Käytiin Makin kanssa pyörähtämässä pikapikaa Takuttien kisoissa 17.10. Meillä oli kaksi starttia siellä. Ekalta 10. Ohjasin liian pitkäksi takaakierron ja tuli kielto.. Sitten vika rima tietenkin tippui, kun en muistanut ohjata loppuun ;) Toinen rata oli hyppäri ja se oli aika kaoottinen :D Rimat lensi kun juostiin kilpaa koiran kanssa. Mä sähläsin ja rimat lensi ;) 

Tänään olimme sitten Tamskin kisoissa jotka järjestettiin sdp hallissa jossa tekonurmi matto. Taas jännitin uutta alustaa. Toinen stressin aihe oli että radat meni niin päällekkäin kuin vain voi mennä. Olin aivan hermot kireellä, mutta ei siitä sen enempää, vitutus on jo lakannu ;)

Olimme paikalla jo varttia vaille kahdeksan. Agility radoilla oli tuomarina Anne Viitanen ja hyppäreillä Johanna Wutrich. Pate teki molemmilta radoilta UPEAT nollat!!! Se oli aivan tykki siellä! Tulta ja tappuraa! Kontaktit oli sillä nyt todella näyttävät :) Hyppärillä pussilla meni vähän aikaa, kun ei oltu sitä treenattu aikoihin niin huomasin että epävarmuutta oli ilmassa, mutta kehuin tuli sieltä hyvin :) Täytyy muistaa treenata sitä. Sijoituimme agiradalta 3. ja hyppärillä 4. Ikävä kyllä näistä ei ole videoo :((((( PATE SAI ENSIMMÄISEN AGI SERTINSÄ JA NOUSI KAKKOSIIN!!!! JEE!! :D

Makki oli myös upea mahtava agituskoira :) Eka rata oli Makin paras ikinä!! Mutta saatiin keinun ylösmenokontaktilta vitonen. Muut kontaktit oli todella upeat. Makki juoksi lujaa ja loikkas kontaktin alastulolle etujalat maassa ja takajalat esteellä :D Oppi menny perille. Täytyy näköjää tohon ylösmenoon kiinnittää huomiota. Radalla sit heti keinun jälkeen huusin ennen muita kontakteja odota käskyn ja makki himmas ja otti ylösmenot eli täytyy siinäkin alkaa käyttää käskyä. Harmittaa niin vietävästi toi vitonen, koska tämä rata oli todella upea :) Hyppäriltä Makkirakas teki nollan <3 Ei mitään sanottavaa :D Upea oli! Sijoittui kolmanneksi. Makilla nyt kaksi nollaa :) Makin suorituksista saan videot :)