Jeps, eli kävimme kokeessa vähä extempore lokakuussa. Koe oli kaksipäiväinen, lauantaina 10.10. ajettiin kaikkien koirakkojen jäljet ja sunnuntaina 11.10. oli tottis ja purut.

Jälki reenit aloitimme tosiaan kaksiviikkoa ennen koetta ihan tosissaan :) Jälki osuuteen olin silti hyvin tyytyväinen. Pelto oli hyvä. Heinä oli suht lyhyttä ja kosteaa. Makki aloitti jäljestämisen rauhallisesti ja eteni todella tarkasti. Ekalta suoralta se ei kuitenkaa ilmaissu esinettä. Ensimmäisessa kulmassa tuli pientä hölmöilyä ja Makki paineistu sitten kun kadotti jäljen ja meinas vetää hanskat tiskiin. Rohkaisin sitä lempeällä käskyllä ja se lähti innoissaan uudestaan jäljestään ja loppu jälki meni yhtä hyvin kuin alku, viimeinenki esine löytyi hyvin :) Pisteitä tuli 85 pojoa.

Sunnuntaina oli sitten tottis ensimmäisenä. Tottiksessa meni liikkeestä seisominen puutteelliseksi, koska annoin aikas voimakkaan kaksoislisäkäskyn :D :D Makki ei jäänyt ekasta käskystä joten annoin käsimerkin seuraavaks ja sit jäi. :) Toinen liike joka meni puuttelliseksi oli (ylläri ylläri) pystyestenouto. Sillä esteellä jokin vainoaa meitä aina kokeissa :D tällä kertaa heitin kapulan estettä päin ekalla kerralla ja jouduin uusimaan heiton. Sitten kun suoriuduiun vaativasta tehtävästäni niin Makki lähti hyvin hakemaan kapulaa ja tarttuikin siihe hyvin, mutta joku aivopieru sai sen sitten hyppäämään hypyn takas tullessa!! :) Muuten ois ollu erinomainen sekin ;) Muuten kaikki oli kunnossa. Pisteitä tuli vaatimattomat 89 pojoa.

Purut sitten oli jotain niin hienoa. Makki kiersi kaikki piilot erinomaisesti ja kutospiilolle jäi haukkumaan hyvin!! Vartiointi oli hyvä ja tuli heti käskystä sivulle. Pako meni myöskin erinomaisesti. Irrotukset olivat hieman hitaita ja loppua kohden tais vielä hidastuakkin. Selkäkuljetus oli ok, samoiten siitä hyökkäys. Pitkäliike oli myös kunnossa, tosin tässä irroitus tuli minusta tosi myöhään. Pääasia kuitenki että irroitti. Sivukuljetuskin oli kunnossa! Pisteitä tuli 97!!! Ja multa meinas päästä itku! Makilla siis päivän paras c-osuus ja mukana ei todellakaan ollut huonoja koiria.

Pisteitä kertyi sitten 271 pistettä ja ykköstulos! Voitimme samalla kakkosluokan! :) Nyt on hyvä jäädä kisatauolle ja keväällä kokeilla kolmosista tulosta.

Kokeilimme jo reeneissä kaikkien kuuden piilon kiertoa ja se meni kerrasta niin kuin piti. Nyt vaan irroitukset kuntoon ja lisää varmuutta piilolle!

 

Tässä pari kuvaa kesän reeneistä. Kuvaajana Kati Dahlström.

Hieno saalis;

Hihan tavoittelua;

NinjaMakki;