Jep, nyt ne taas alko Makilla. Toivottavasti viimeisen kerran ;) Tosi tiuhaan tuli nää seuraavat juoksut, edelliset loppu tammikuun lopussa. Makki sterkataan syksyllä, kun kisakausi on päättyny. Toivottavasti ei kerkeä alottaa taas juoksuja ennen sitä. Rolle ei toistaiseksi reagoi muualla kuin autossa. Siellä se yrittää aina autoon hypätessä liehitellä Makkia. Onneks Makki ei pidä tällaisesta liehittelystä. Täytyy alkaa väsään häkki systeemiä loppuviikoksi. Rolle lähtee lomalle anoppilaan, kun se alkaa enemmän tajuamaan ja mulla menee hermot. Tosin sunnuntaina on Rollen tokokoe(!!!) joten siihen asti saa Makki luvan pihdata!

Tällä viikolla ollaan paneuduttu Rolleen oikeen urakalla. Joka päivä olen sille ottanut erinomaiset paikallamakuut häiriökoirien kanssa! Seuruut on menneet hyvin.

Keskiviikkona olimme taas Päivin koulussa. Rollelle otettiin kokeenomaiset liikkeet. Alkuun luoksepäästävyys. Päivillä oli pieni lihapulla kädessä, kun tuli Rollea moikkaamaan. Hyvin meni se. Täytyy alkaa näitä reenaan et aina tulijalla on nami kädessä, jonka sitten antaa Rollelle. Jäis sitten mielikuva Rollelle, että sieltä tullaan hänelle antaa herkkuja eikä lääppimään ;)  Myös paikallamakuukin tehtiin kokeen omaisesti. Rolle oli keskellä ja tietysti irti. Kaksiminuuttia meni tosi hitaasti, mutta Rolle pysyi siellä!! Vau! Puolessa välin se oli hieman levoton, mutta kun vähä yskähdin niin se oli taas mallikkaasti. Ei sillä käyny mielessäkään häippästä koirien luo. Seuruut tehtiin myös, niin että Päivi toimi liikkurina. Näissä ei tällä kertaa ollut mitää moitittavaa. Samaten hyppy oli erinomainen. :D Lopuksi menimme läheiselle pellolle heitteleen wubbakongia Makille ja Rollelle. :)

Tavoite sunnuntain kokeelle on se, että Rolle pysyy paikallamakuussa. Aivan sama onko se vaikka selällään siellä, kunhan se pysyy siellä. Aion mennä pari tuntia ennen koetta heitteleen palloa jonnekin, ettei se enää kokeessa jaksa tehdä yhtää mitään. Muilla liikkeillä ei siis mitää väliä, jos Rolle on niihin liian väsy niin sit keskeytetään :) Mut enpä usko, tosta ei virta lopu koskaan. Ja toivon ettei Rolle ala astumaan mua kokeessa, koska huomasin eilen reeneissä et se innostuessaan alkaa astumaan :D Makki saa sen pään pyörälle..