Taas päivittelystä kulunut aikaa.. Voisi pistää tällä kertaa syyksi työ jutut ;) 

Rollen jalka on nyt parantunut. Viikon pidin sitä remmissä ja jalka paketissa. Sitten alkoi minulla ja koiralla keittään yli. Oli pakko päästää se juoksemaan vapaana Paten ja Makin kanssa. Jalassa oli ekoilla kerroilla rukkanen suojaamassa, mutta ei se siitä ollut milläänsä joten muutaman päivän päästä sai jo juosta ilman rukkasta tasasella alueella. Kerran kokeiltiin myös metsässä kirmaamista Usvabelgin kanssa ja siitä jalka otti vähä itteensä. Vuoti hetken kudosnestettä. En tehnyt mitään toimenpiteitä tästä. Varmaan joku oksa sohassu siihen.  Nyt on reilu viikko eletty jo normaalia elämää, ja haava on unohdettu :)

Kävimme Tainan kanssa tekemässä yhdet verijäljet. Annettiin vanheta monta tuntia. Huomasin, että nyt oli selvästi vaikeampaa Rollella, mutta on se niin hyvä tuossa hommassa. Pääsi loppuu asti ja jäljellä oli jo mittaakin reilusti enemmän kuin ekalla kerralla. Harmittaa, ettei päästä tässä kisaamaan koskaan, koska siihenkin on tungettu se ampuminen :(

Pitkillä lenkeillä ollaan nyt käyty ja nautittu syksystä. Reeneissä ollaan jonkin verran käyty.

Lenkillä pururadalla. Patella uusi syystakki ja panta.

Agilityä treenataan veren maku suussa Makin kanssa. Ollaan otettu keppi ja rengas sulkeisia. Nyt "vaikeampi" puoli onnistuu huomattavasti kivuttomammin. Täytyy vaan muistaa, että palkkaan sen eteenpäin enkä sivulle (niin kuin alkuun menin tyhmänä tekemään, nyt makki yrittää lopettaa kesken ja tulla palkattavaksi). Nyt siis menee jo paremmin, ei lopeta kesken niin useasti ja menee todella nopeasti! Rengasta pitää vielä harjoitella. Makki ei hahmota sitä, että mistä reiästä pitää hypätä. Muuten olen erityisen ylpeä pikku paimentimesta. Siitä tulee niin superi. Tammikuussa ajattelin kisoihin, mikäli edistyminen jatkuu tätä vauhtia.

Rollelle olen nyt treenannut vamppi ajalla tottista. Perusasentoa ja seuruuta. Sekä liikkeestä istumista. Silmällä pitäen nyt sitä loppuvuoden bh:ta. Tokostaki pitäis mennä tekee viel yksi ykkönen ni ois tän vuoden tavoitteet täytetty Rollen osalta :)

Makki aloitti juoksut sitten perjantaina. Nämä sit oisi viimeiset sillä tytyllä. Varaan sille ajan muutaman kuukauden päähän. Tosi lyhyet juoksuvälit makilla. Nyt oli väliä edellisiin vain 4kk! Pate on ihan innoissaan Makista. Vielä pärjätään hyvin, mutta Pattersson lähtee hoitoon heti ku alkaa merkkaileen sisällä tai kiljumaan..

Kävimme mustallavuorella lenkillä.. Oli aika korkea heinikko.. kännykkälaatua tässä olkaas hyvä ;)

Patrick malttoi hetkeksi pysähtyä :)

Rolle näyttää kieltä Makille..

NättiMakki=sähköjänis malttoi olla 2sek paikoillaan..