Tänään Makki pääsi taas hierojalle. Jatketaan edelleen jumppaamista jokatoinen päivä. Ostin samalla Makin mitoille teetetyt valjaat, joita alan käyttään purureeneissä.

Mentiin hierojalta suoraan mustallevuorelle reenaan. Otin Rollelle 3min paikalla makuun, ja se oli tosi rauhallisesti siellä. Nyt vielä, kun se tajuis häiriön alla olla yhtä nätisti siellä. Olin minuutin tuosta ajasta selkä koiraan päin.

Seuruut meni hyvin taas. Rollella oli taas intoa vaikka muille jakais. Otettiin luoksetuloja ja jäävät liikkeet. Kaikki ok.

Makin kanssa otin seuruuta namipalkan kanssa, nyt ei riehuttu ollenkaa hieronnan takia. Harjoiteltiin liikkeestä seuraamista. Vielä pitää antaa käsimerkki, muute Makki vetää istumaa/maate. Muuten kaikki kunnossa.

Äite toi Ansanki reenaamaan. Ansa oli taas paaljon edistyny. Meni tosi hyvin, vaikka juoksut on juuri alkanu ja meinas välillä olla keskittyminen kortilla. Äite on nyt käyny Ansan kanssa reenailemassa useammin ja se näkyi heti. Tuli käskystä aika pienin käsiavuin sivulle ja otti hyvin kontaktia koko ajan. Parin askeleen seuruut meni hyvin. Harjoiteltiin myös luoksetuloa ja maahanmenoa. Reipas likka oli. :)