Olimme tiistaina tokoilemassa taas.. Aluksi Rolle haahuili joka suuntaan ja mistään ei tullut mitään :) Siispä koira autoon ja Tainalta Rapetsu lainaan. Rollen kiusaksi tehtiin Rapen kanssa auton vieressä kaikkea kivaa..Tämän jälkeen Rolle oli vähän eri mieltä täsät tokoilusta ;)

Aloimme reenaan ruutua. Palkkana oli nyt lihapullaa keskellä ruutua. Otimme muutaman ruudulle lähetyksen jotka onnistui hyvin. Vauhtia ei siitäkään puuttunut.

Paikalla makuu meni täysin penkin alle.. öö.. joo.. Rollella oli niin olevinaan tylsää siinä.. Katselin ympäriinsä. Vaihtoi asentoa toiselta lonkalta toiselle :) ja sit tsadaa, 2 sek ja Rolle oli viereisen nartun persuuksissa.. (noloooo) Otettiin siis uusiksi ja meni paremmin.. Tämän jälkeen Rolle jatkoi yksikseen paikalla oloa, kun vieressä muut koirat noutivat kapulaa ja teki omia juttuja. Nyt Rolle pysyi paljon paremmin. Vitsit, mä kun luulin et Rolle olisi varma paikalla olija, just! Täytyy todellakin harjoitella tätä.

Kentällä seuruut ja käännökset jokasuuntaan meni hyvin. Rolle oli ihan koko ajan täysillä mukana. Täyskäännöksiä voisi alkaa jo nopeuttaa, koska Rollen takapää pysyy hyvin mukana. Pari liikkeestä maahanmenoa otin ja ne meni ihan nappiin..