Maanantaina kävi hieroja taas. Tällä kertaa Rollekin pääsi vellottavaksi. Rollella ei ollut juurikaan mitään jumeja. Reisiä hieman aristeli, osaksi johtuu myös siitä että se on niin herkkä jaloistaan ;) Jatkossa siis tulen käyttämään BOT loimea ja rannetukea säännöllisesti. Hieroja myös suositteli, että aloittaisin glukosamiini valmisteiden käytön jo näin ennaltaehkäisevästi ja tänäänhän sitä sit hain :) Rolle sai myös kokeiluun eukanuban joint care ruokaa. Päätin, että syötän tota glukosamiinia myös Makille, koska siitä ei mitään haittaakaan ole ja koira on jo melko iäkäs. Joten toivon että tällä voidaan pidentää kisauraa :) Makilla oli vähän kireyttä selässä ja niskassa. Saatiin kotiläksyksi jatkaa venytyksiä 3xvkossa. Ja nyt ollaan treeni iltoisin venytelty ahkerasti. Vielä pitäis ostaa oma loimi Makillekin.

Eilen ja tänään oltiin aksailemassa koko köörin kanssa. Eilen ja tänään höntsäsin Rollen kanssa. Lähinnä katoin miten muistaa esteitä. Voisin meinaa ilmoittaa sen kisoihin tässä.. :)

Makin kanssa ollaan otettu keppi sulkeisia :) Verkot viimeisiin väleihin ja Anneli heiluttaan palkkaa loppuun. Kokeillaan sitä, että suorittais itsenäisesti ja nopeasti loppuun asti vaikka itse jäisinki taakse/sivuun. Pari kertaa oikasi puolesta välin Annelin luo, mutta ymmärsi nopeasti jutun juonen :) Ja se oli NOPEA :D Törkeetä vauhtia eteni. Sitten otin tänään radan yhteydessä niin se lähti määrätietoisesti minusta välittämättä niitä suorittaan ihan ilman verkkojakin. Täytyy siis ottaa tällaisia keppisulkeisia enemmänkin :) Harjoiteltiin eilen leijeröintiä. Hyvin lähti suorittaa estettä ja palkan saikin Annelilta taas. Irtoomisia otettiin pari harjoitusta myös :) Tänään otin Makin kanssa lyhyttä rataa ja se oli hyvällä kuulolla. Myös tänään otin leijeröintiä kun koira suoritti itse puomia. Jätin myös pallon puomista n 5 m päähän. Makki juoksi puomin lujaa ja pysähtyi nopeasti alas käskystä. Vapautuksesta lähti tietenki ku rasvattu salama :D Makki ei nyt tiputtele juurikaan rimoja koskaan.. Johtuuko säännöllisestä hieronnasta vai olenko itse oppinut ohjaamaan koiraa paremmin :D On se hyvä koira kyllä.

Paten kanssa eilen otettiin myös keppi sulkeisia. Verkkoja alkuun ja loppuun ja vinkulelu loppuun. Se meni lujaa.. Paten kanssa harjoiteltiin ekat leijeröinnit ja se oppi nopeasti. Tulinen terrieri oli nyt kun olen palkkausta muuttanut lelupalkkaan :D Käy pikkasen kuumana ja on nopea. Irtoaakin nopeammin. Tänään otettiin kivaa Annelin tekemää rataa. Siinä oli A:n alla puomi ja Pate selvitti hyvin pulmat ja oli kuulolla hyvin. Kepit se suoritti ihan törkeen upeasti vaikka kepeille oli todella vaikea kulma! Se on ne hienosti oppinut!! Nopea pikku ukkeli!

Kävin tänään shoppailemassa uudet näyttelykuteet tulevaa voittajaa varten. Saas nähdä miten pärjään ekaa kertaa hameessa ja jakussa ;)