Otimme tänään myös hyvin pienen muistin virkitysjäljen.. Minulla oli kaksi pientä tikkukeppiä joita pyörittelin hetken käsissä. Tein jäljen metsään. Rollen jätin paikalle maahan (samalla harjoiteltiin paikalla oloa) ja menin tekemään lyhyen (n 25m??) jäljen jossa oli yksi kulma ja kulman jälkeen muutaman metrin päässä keppi..

Rollen kanssa en ole harjoitellut vielä jäljen yhteydessä kepin nostoa joten vähän jännitti miten käy.

Rolle odotti hienosti. Menin tekemään samantien toisen. Rolle edelleen odotti. Tämä jälki oli suurin piirtein saman pituinen jossa yksi kulma.. Ekalla pitkällä suoralla keppi ja kulman jälkeen keppi. Tässä halusin kokeilla miten Rolle jatkaa jäljestämistä vaikka otan sen ensiksi nostetun taskuuni ;)

Otimme välissä pientä tottistelua. Eka jälki meni erinomaisesti. Rolle oli innoissaan ja oli tarkka kulmassa. Kepin se haistoi heti ja nosti ja toi minulle. Se ei epäillyt yhtään mitä pitäis tehdä! hienoa. Tästä tuli suuri palkka.

Toinen jälki meni yhtä hyvin kuin eka ja kun Rolle luovutti ensimmäisen kepin se lähti heti jatkaan jälkeä, kun annoin käskyn. Mahtavaa.. :) Olen tyytyväinen sesseeni, joka pystyy keskittymään muuhunkin kuin tyttöjen sulotuoksuun :D :D