Ollaan maaliskuu reenattu aika urakalla agilityä molempien kanssa. Tällä viikolla Makin kanssa jo menty pieniä radan pätkiä ja harjoiteltu ohjauskuvioita :) Makki osaa jo hyvin putket, renkaan, muurin. Kepit se osaa jos näytän mistä raosta alkaa ja itse ohjaan oikealla puolella ;) Se menee ne todella nopeata. Kontaktit menee hyvin, mutta ne mä reenaan edelleenkin palkat kontakteilla, koska se tykkää niitten yli loikkia. Vauhtia on tullut enemmän. Katsotaas kuinka meidän käy, että päästäänkö kesällä jo korkkaan kisat :D

Rollen kanssa reenataan tottelevaisuutta bh:ta varten. Kaupunki osuutta reenattiin myös kerran ja se meni hyvin. Rolle ei välitä, vaikka auto pysähtyy viereeen ja sieltä jutellaan. Koirien ohitukset menee hyvin ja yksin jäämiset on hyvät. :) Tottiksessa reenataan enemmän kestoa seuruihin ja paikalla makuuta niin, että toinen koirakko tekee liikkeitä vieressä. Rolle pysyy hyvin, vaikka tätä ei olla ennen reenattu :) Luotan nykyään Rolleen täysin paikalla olossa :) Näitä täytyy reenata vielä monta kertaa ennen varsinaista koitosta :)

Makilla on alkanut silakkavaihe.. Eli siis karvattomuus aika. Karvaa lähtee niin julmetusti ja se on iha kapisen näköinen. Kämppää saa imuroida entistäkin enenmmän. Merkkailee myös aika paljon. Saa nähdä alkaako juoksut tytyllä pian :)

Koirakuume sen kun kasvaa. Kaikille tutuille on tulossa pentuja tai on syntyny pentuja. On niin väärin, ettei sellasta mulla ole ainakaan vielä ;) 

Makilla hajosi maanantaina suojelureenejen yhteydessä valjaat. Sai jonku pikku kolhun. Auton kalterissa on suunnittelun kukkanen eli pieni uloke. Makki loikkas luvan saatuaan autosta ja osu siihen ulokkeeseen. Rakkaitten haukkujen laatu valjaat meni p*llun päreiks.. Katsoin ettei Makkiin tullut mitään. Lainattiin valjaita ja kentällä Makki oli alkuun vähän varovainen. Luuliko kenties, että mä mukiloittin sitä autolla kun oli alkuun niin vaisu. Kuitenkin kun rohkaisin töihin ni johan unohtu. Tuo likka on niin nöyrä ja mamman mussukka, että otti itteensä siitä. Nyt mies on luvannut leikata sen  ulokkeen pois ja käytiin Makille ostamassa uudet hienot nahkaiset suojeluvaljaat :) Samalla ostin uuden gappayn noutokapulan. En osta enää mitää huonoja kapuloita kun ne katkee ihan ittestään :D Josko toi sit ois laadukkaampi :)

Koirien kanssa ollaan nautittu ihanista kevät aurinko päivistä metsässä. :) Lumet sais nyt vaan sulaa jotta päästään jälki mettälle :)