Mentiin Rollen kans päiväkodin parkkikselle reenaan.. Laitoin kippoon lihapullia. Rolle teki hyvin töitä.. Vapautin sen aina kipolle liikkeen lopussa onnistuneeseen suoritukseen. Liikkeestä maahan meno ei ollut ihan niin nopea kuin olisin toivonut.. Otettiin se pari kertaa lelun kanssa ja alkoi vauhtia löytymään :)

Seuruut meni kivasti. Rolle otti selvästi nyt kontaktia tavallista paremmin.. (!!) :) Käännökset meni hienosti. Rolle kyllästyy helposti jos on pelkkää suoraa, mut kun tehtiin paljon käännöksiä joka suuntaan ja vaihdettiin nopeuksia pysyi koiralla mielenkiinto tosi hyvin.. Otimme myös paikalla makuuta.. Etäisyys oli n 25m. Hälinää oli paljon ympärillä.. Autoja ja ihmisiä meni viereisellä tiellä. Rolle piti hvyin kontaktia minuun.. Ennen kuin palasin koiran viereen, menin hetkeksi koiran taakse.. Hyvin pysyi siinäkin, hieman kääntyi minua kohti.

Luoksetulo meni erinomaisesti.. Tällä kertaa Rolle ei jyrännyt mua, vaikka juoksikin todella lujaa kohti. Se on (ehkä) jo oppinut ton jarruttamisen salan ;)

Lopuksi leikimme Rollen lemppari rätillä, jolle se antoi kyytiä oikein kunnolla.. :D