Uusivuosi meni hienosti. Otin koiralaumani mukaan yövuoroon töihin. Rolle sai lääkkeensä n. 4h välein ja ei joutunut paniikkiin. Jopa kotoa autoon siirtyminen sujui hyvin. Peitin sen häkin täkillä ja kuunneltin vähä musiikkia. Autoon ei kyllä kuulunut paukkeet yhtään :) Makki ja Pate ei sitten välittänyt yhtään vaan riehui pihalla normaalisti. Töissä annoin koirille palvatut polvilumpiot joita sit saivat syödä raportin ajan. Rolle oli nyt ensimmäistä kertaa töissä ja siis ihan uusi ympäristö. Se tutki kaikki paikat innoissaan, yritti karata pariin kertaa pyykkituvalle hieroon itteensä kusipyykkiin ;) Yökkökaverista ei ollut moksiskaan ja mummot oli ok :) Pate ja Makki oli konkareita jo töissä ja ei mitään sanonut. Pihalla käytin pariin otteeseen pissalla ja ne vaan sai hepslaakeja :) Rolle ei välittänyt kauemmista paukuista, mutta jos lähellä pamahti se nopeutti tahtia ja suunta kohti ovea :) Ei siis paniikkia ja unohti asian sisällä ollessaan. Nämä oli sitten viimeiset yövuorot tossa firmassa ja 1,5vkon kuluttua uusi työpaikka :)

Patelle suunnitteilla ulkomaanmatkoja. Ruotsi ja Viro on tän kesän suunnitteissa sekä nyt pitäis pikaseen päättää ilmoitanko maailmanvoittajaan. Matkaseurue olis valmis, mutta mietinnässä on että kannattaako lähteä sinne asti suomalaiselle tuomarille.. ja onhan se aika kallis reissu. Tulis matkalle pituutta n. 6pvä. Että pystynkö oleen niin kauan poissa kotoa :D Ja jos en nii säästyypä sit rahat kesälle jos lapin reissun yhteydessä kävis pohjoismaissa :)

Sunnuntaina Pate lähtee kisaileen kahteen starttiin. Ollaan onnellisia ykkösiä! :( Ei kyl oo kivaa, onneks Katri tulee mukaan ni se saa pitää Paten lämpimänä rataantutustumisen ajan.