Tänää oltiin reippaina reeneissä hirveässä kaatosateessa.

Reeneihin olen kokonaisuudessaan erittäin tyytyväinen. Otettiin heti ekaks ilman vireen nostatusta piilon kierrot. Viimekshä tässä näky Makilla vanhat muistot. Mut nytpä ei näkynyt! Se alko huutamisen tosin n metrin ennen piiloa, mutta jäi tiiviisti ja varmasti haukkumaan. Sai sitten palkan siitä. Otettiin heti perään pako kokeenomaisesti. Maahanmeno oli nopea ja hyvä. Väliin pari saalispurua, jotka ok. Loppuun hyppy, jonka Makki taitaa erinomaisesti. Makki oli erittäin varma koko ajan. Se ei paineistunut molarin tuijotuksesta tai piiskan heilutuksesta. Tässäkin siis menty urakalla eteenpäin. :) Toisella kiekalla otettiin sit heti alkuun saalispuru. Makki hyvin taas tavoitteli hiljaa hihaa. Sitten piilon kierto ja pako. Nämä meni hyvin. :) Loppuun hyvä hyppy. Tänään reeneissä meni tosi hyvin.

Loppuun otettiin sitten Rollen ja Makin kanssa tottista. Ensin otin Roltsun kanssa. Seuruut olivat hyvävireiset ja Rolle leikki tosi hyvin. Harjoiteltiin kontaktia ja liikkeelle lähtöä jossa meinaa katse tipahtaa.. Luoksetulot meni hyvin, otettiin myös yksi luoksetulosta seisautustkin,joka oli tosi hyvä. Harjoittelimme myös tokon alo hyppyä. Tässä ei Rollella ongelmia. :) Mielenvirkistykseksi otettiin Rollen lempparia eli noutoa. Alkuun otin pari norminoutoa ja kapulan pitoa edessä. Sitten keksin kokeilla hypyn kanssa ja kappas, se menikin erinomaisesti. :D Rolle meinaa palautti ensimmäistä kertaa kapulan suoraan eteen jääden istumaan!!! :D Ollaan siis reenattu näitä vielä erikseen. Kokeilin myös A:lla samaa hommaa ja sekin meni hyvin, tosin ohjasin Rollen kiipeemään sen takasin päin, mutta piteli kapulaa koko ajan hyvin. :)

Makin kanssa reenasimme seuruuta ja siitä seisahtamista. Tuolla kentällä meinaa seiso käskystä vetää aina istumaan. Kokeilin tota toko hyppyä, koska sitä Makki ei vielä osaa tai siis sitä seisomista. Mulla oli patukka kädessä ja pyysin Makin hyppäämään (välimatkaa hypylle oli tosi vähän, alle 1m), hypättyään sanoin top ja kappas se seisahti kuin seinään,palkaks heitin patukan. :) Makille siis yritin talvella opettaa liikkeestä seisomista tolla käskyllä siten että samaan aikaan ku tuli käsky lensi joku lelu. Näitä tehtiiin PALJON. Edistymistä ei kuitenkaa meinannu tulla joten vaihdoin perus seiso käskyyn jossa alko tuleen tuloksia.. Kuitenki teimme näitä top seisotuksia useita ja se todellakin toimi, niin liikkeestä seisahduksessa kuin hypyn jälkeen!! Kokeilin siis myös niin, että patukka ei lentäny aina heti vaan vasta kun oli siirtyny koiran sivulle. :) Tätä nyt reenaamme viikon ajan oikein tehokkaasti. Sain Katilta hienon kasattavan toko hypyn lainaks jolla reenaamme!!