Olimme tänään NPKH:n järjestämissä kisoissa Nokialla. Meillä oli kaksi perusrataa. Tuomarina oli Asko Jokinen.

Ensiksikin, en enää ikinä halua olla ekana kisoissa. Voi kissan kikkeli sentään. Koira oli ihan kierroksilla, kun sai ensin kattella kun mami juoksee radalla ilman häntä ja sit vielä nopeeta juoksee koiran luokse ja ottaa tämän mukaan. Jep. Koira oli hirveillä kierroksilla. Ja mua kaiken lisäksi jännitti ihan hirveesti.

No Rolle aloitti radan upeasti ottamalla varaslähdön. Menin vähän sekasin siitä. Luulen et olen jotenkin liikahtanut et koira luki sen niin et saa lähteä. No ei siinä mitää. Toisen aidan rima lensi kauas. Puomin alastulolla tuli virhe, vaikka itse olen sitä mieltä et rolle koski kontakti alueelle. No mut keinun alastulolla sit tuli kans kontakti virhe. Mut kaiken huippu oli kyllä tuo muuri. Rolle juoksi sitä jotenkin päin niin et kaikki muurin osat lensi kuin jokisen eväät. Rollen ilme oli ihan et omg! no onneksi se jatkoi heti sen jälkeen hyvin kepeille. loppu meni ihan kivasti, kun oli alku radan ensin possuillu ja irrotellu isommat höyryt :) Saimme sentään tuloksen eli pisteet oli 20 virhepistettä. Vou! eipä ole tullut vielä moista tulosta. Sijoutusta ei ihme kyllä tullut :)

Toinen rata olikin jo paaaljon parempi. Harmi vain et eka rima tippui! Mut loppu rata meni virheettömästi. Aikakin oli ihan kiva. Kuuma alkoi jo tässä vaiheessa päivää oleen. Tuloksena oli siis vitonen. Sijoutuimme toiseksi. Palkinnot oli kivat, mm. rolle sai tosi hienon mitalin, ruokaa, ison ruusukkeen ja sit saatin lahjakortti millä saa puoleen hintaan ilmoittaa agility kisaan.

Tuli ihan hyvä mieli, et edes sijoituttiin. Mut toivon todella et huomenna kun kisataan unton kans ettei tarvi olla ekana. Se ei ollu kivaa. Kotiin päästyä Rolle oli ihan sippi.