Meillä kävi viime torstaina oikein mukavia vieraita. Makin poika Reco kävi emännän ja isännän kanssa kylässä Oulusta asti :) Mutsi oli vähä hapan lapselleen, mutta pallo suussa se hyväksyi sen ;) Olin kyllä ihmeissäni, että ei syönyt suuhunsa kun oltiin rouvvan reviirillä. Rolle ja Patekin näytti närhen munat pikku miehelle :D Reco oli aivan ihana. Kasvanut komeaksi koiranaluksi ja sisälle päästyään melko pian pisti maate Paten rotta suussa. Aika mielettömät hermot sillä, kun vieraassa paikassa rentoutui niin nopeasti eikä häslännyt yhtään. Onneks ei oo mutsin huonointa puolta periny ;) Meillä jäi tämän vierailun vuoksi aksareenit väliin, mutta ollaan käyty sit kk kortilla reenailemassa ilman ohjausta.

Ilmoitin koko konkkaronkan agilitystarttiin :D Rolle sitten pääsee näyttään kyntensä ;) Pate starttaa ekaa kertaa kakkosissa ja Makki nousee kakkosiin ;) (kerroin sille et sen pitää tehdä nolla).

Maanantaina kävi hieroja vellomassa paimenet. Rollella oli etujalat ja niska vähän jumissa. Käytän taas säärisuojaa kuureina. Makilla oli takareidet ja niska myös vähän jumissa. Venyttelyt jatkuu ja seuraava hieronta onkin sitten ensvuoden puolella :) 

Maanantaina Makki menee steriloitavaksi ja se hieman jännittää vaikka onki rutiinitoimenpide. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja mamma saa toipua joulun rauhassa. Startataan sit treenit ja kisat käyntii helmikuussa :)

Mutta nyt vetään treenejä ja juoksuttaa omat. Ihanaa alkoi niin odotetut vapaat ja on aikaa touhuta koirien kanssa muuallakin kuin lumitöitten lomassa! Mulla nyt sitten tammikuussa vaihtuu työpaikka joten ei tarvi hetkeen stressata vuoroja. Koirille jää enemmän aikaa ja itellä toivottavasti enemmän virtaa.. On viimeinen kuukausi käyny vähä kunnon päälle.