Tänään mulla oli vapaapäivä, jonka pyhitin koirille :)

Aamulla lähdettiin aikaisin hallille treenaa agilityä poikien kanssa. Paten kanssa harjoiteltii keppejä ja otin etäisyyttä siihen. Kontakteja vahvistin. Sekä eteenlähetyksiä otettiin pitkästä aikaa. Pate poika on todellinen tykki nyt kun vaihdoin palkkausta namista leluun :)

Rolle pääsi myös vähän höntyämään. Otin matalilla esteillä hypyt. Kepit ja putket oli iha pop. Rolle meni hyvin. Rolle pääsi Usvan kanssa riehuun lopuksi. Pate ei päässy näihi kemuihin, kun Usvalla alkoi juoksut. Pate kyllä kovasti olis halunnut ;)

Hieroja tuli Rollea vellomaan klo 12.30. Rollella ei juuri ollut mitään jumeja!!! Vasemman puolen reidessä oli jotai kireyttä. Rolle nautti oikein kovasti huomiosta. Pate oli Makin kanssa nauttinut sillä välin yläkerrassa ;) Pate oli menny makin patjan sisään ja kaivanu vaahtomuovii kolon :D Vaahtomuovisilppua oli koko eteinen täynnä :D Mahtoi olla niillä hauskaa ;)

Lähdettiin sitten melko heti tekemään jälkeä. Katri teki Kerolle pentujäljen ja minä tallasin piiiitkän jäljen. Pariin kohtaan tiputtelin namukasoja. Tein kaksi kulmaa (oikea ja vasen) sekä yhden piikkikulman oikealle. Piikki oli ensimäinen kerta. Keppejä oli 6. Pituutta öö 600-700askelta ööbaut. Tauko tehnyt taas hyvää. Makki ajoi koko jäljen äärettömän rauhallisesti. Ekassa kulmassa (joka oli oikealle) se tarkasti eka vasemmalle, mutta en puuttunut ja se löysi jäljen pian. Kaikki esineet ilmaisin nopeasti ja suoraan. Vikaan keppiin se kosketti suullaan eka ja kun tajus päästi irti ja katto mua :D No tähän en puuttunut, koska nyt meillä tavoitteita ainoastaan mettäjäljeltä niin mulle sama ilmaiseeko ne päällää seisoen vai miten ;) kulma vasemmalle oli todella tarkka. Piikki kulman Makki suoritti erinomaisesti! Tähän olin tyytyväinen, kun en ollut sitä harjoitellut ennen! Olipas kokemus! Ensimmäinen kerta jäljellä joulukuunlopulla!! :D Tulis jo kevät ja kesä! Josko nyt sais koepaikkaa vihdoinki!!!

Pellon omistaja tuli juttusille ja oli oikein mukava. Lisää peltoja oli tarjoomassa ;)

Lähdettiin sitten suoraa Vammalaan, kun Makilla oli tikkienpoisto aika ja samalla sain kinuttua Rollelle uudenvuodenpillereihin reseptin ;) Koko lysti oli ilmainen O.o Odottaa jouduimme hetken. Odotellessa opetin Makille kaukojen seisomista ja sitten tassun antoa.. Tassun anto ei kyl sit mitenkää mee ton susikoiran päähän. Tästä tuli sellanen mukautettu tassunanto ;) Makki antaa läpyt molemmilla etutassuilla :D Tikkien poisto sujui hyvin. Viereisellä pöydällä oli uroskoira tajukankaalla ja makki meni viereiseen pöytään kyljelleen ja hoitaja nyppi tikit pois :) Makilla on erinomainen kyky rauhoittua vieraassa paikassa ja käyttäytyä hienosti. Odotushuoneessa oli muita koiria ja Makki vain makas lattialla hihnalöysällä :)

Rolle tulee uudeksvuodeks töihi mukaan pillereittensä kanssa :)