No niin.. Makilla on vihdoin juoksut loppu ja Rolle palas hoidosta kotiin ke iltana. Nyt ollaan siitä asti ihan rauhassa eletty.

Makilla edelleen selkä hieman kipeä. Vapaana en oo viel uskaltanu pitää. Rappuset se pääsee jo normaalisti. Lenkilläkin on jo aika normaali.

Tänään alotettiin mangeettihoito Makin selkään. Ollaan otettu pari viiden minuutin hoitoa tänään. Makki nauttii suunnattomasti, kun hieron mangeetti "sauvalla". Rolle jopa nukahti molemmilla kerroilla! Heh. Täytyy ottaa kuvaa, kun ne on käsiteltävänä. Toivottavasti tästä nyt on apua Makin selkään..

Huomenna kokeillaan aamupäivällä, että kiinnostaako Unskia vieläkin Makin hajut. Jos sekin on jo normaali niin lähdetään mökille viikonlopuksi. Silloin pääsen Unskinkin kanssa kokeileen mangeettia :)

 

Tänään käytiin Katin ja koirien (Jose bortsu, hiski x ja Tora bortsu) kanssa reenaamassa lietsun cittarinparkkiksella. Mulle meinaa pentukuume pukata, kun katselee Toraa <3 Ihana pentu! Samalla ihastelin Josen ihania temppuja. Vieläkin huvittaa "potku" Heh.. Hiski oli monessa asiassa Rollen kanssa samoilla aaltopituudella :) Tästä tulee hauskaa, jos aletaan tekeen noista kisakoiria :D Kiitos Katille seurasta!

No Rollen kanssa tosiaan oltiin pitkästä aikaa ylipäätään missään. Minusta Rolle oli jopa enemmän hereillä kuin tavallisesti. Piippaamista ja häsläämistä toki on paljon. Seuruu oli ihan kivaa, siinä määrin että näytti jopa et Rolle tykkäis tehdä töitä. Liikkeestä seisomisessa haahuili perään.. täytyis ehkä muistia virkistää.. Nojoo, ihan tyytyväinen oon sen suoritukseen.. Täytyy alkaa taas säännöllisesti reenaan josko siitä sais kisakoiran joskus kaukaisessa tulevaisuudessa. Paikalla makuuta alan tosissaan työstään ihan kohta :D

Makin kanssa otettiin ihan lyhyt sessio. Namilla palkkasin, ettei selkää rasiteta vielä.  Seuruu meni kivasti pienen herättelyn jälkeen. Vasempaan kääntymiset on parantunut selvästi. Seisomista ei tosiaan olla nyt voitu reenata, ku lelulla ei olla palkattu.

Ai niin ja alkuviikosta opetin Makin kellimään :D Nyt sekin osaa mennä selälleen/kyljelleen.. Heh, nyt mulla on kaksi kaatuilevaa koiraa..