Olimme Orivedellä maanantain. Kävin reenaamassa aamupäivällä Mailan ja Coran kanssa. Sinne olikin hieno kenttä tullut sitten viime näkemän :)

Makin kanssa reenattiin liikkeestä seisomista ja hyppy seisomista. Hypyssä ja seisomisessa ei näytä olevan mitään ongelmaa, seisominen tapahtuu heti kun käsky tulee ja siinä Makki sitten pysyy vaikka maailman tappiin asti :D Liikkeestä seisominen taas sitten onnistu hyvin, kun sain käsiavun siihen. Täytyy nyt vahvistaa tuota top käskyä (josta siis lentää aina pallo). Luulen että se olisi parempi liikkeestä seisomisessakin.. tai sitten se käsimerkki seiso, en tiedä vielä. Molempia reenaan ja katotaan kumpi jää. Seiso käskyssä Makki voi vetästä herkästi istumaan... Otettiin sitten samalla alon muutkin liikkeet joissa ei ongelmia :D Makki tekee ne iloisesti ja varmasti. Otettiin mielen virikkeeks loppuun pystyeste-nouto.. Joka oli siis kerrassaan loistava (kun vain sain kapulan heitettyä toiselle puolelle :)) Lopetettiin sitten eteenmenoon :D Makki sai hakea palloja kentän laidalta :)

Rollelle otettiin onnistunu hyppy ja pieni seuruu kaava. Ne meni Rollemaiseen tapaan hyvin. Luoksetulo oli todella hyvä, tiivis eteentulo ja ei törmänny tällä kertaa.. Liikkeestä jäävät oli hyviä. :) Rollella oli tänää hyvä halu tehdä töitä. Alussa hieman piippas taas, mutta pienellä perusasento reenillä sekin loppui :) Koitettiin harjoitella luoksepäästävyyttä, mutta Rolle pelkäs Mailaa ;) Sai siis vain nameja Mailalta. :)

 

Kiva päivä oli, huomenna pky:n reeneihin ja keskiviikkona alkaa päivin vetämät tokoreenit.