Eilen sitten olimme kauan pelätyssä kokeessa Makin kanssa :) Jännitin aivan hirveesti, pe iltana Makki taas murtautui ruokatynnyrille, oli siis kaatanu sen ja syöny ties kuinka paljon, joten koira siis kävi paskilla puolen tunnin välein :D Tämä' ei todellakaan helpottanut jännitystäni. Tuomarin puheen aikana Makki kerran yritti puhutella yhtä rotikkaa, koska tämä oli tuijjottanu arvon neitiä :D Katastrofi ainekset siis oli käsillä ;)

Kokeeseen. Luoksepäästävyys oli täydellinen, Makki istui kauniisti sivulla, 10.

Paikallamakuu 10 (pisimmät 2 minuuttia mitä oon ikinä joutunu odottamaan)

Seuraaminen kytkettynä 9. (Liian tiivistä seuraamista :) )

Seuraaminen taluttimetta 8. (Edelleen liian tiivistä)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10. (tässä se tiiviys ei sitten enää haitannu?)

Luoksetulo 8,5. (Sanoinko jo tiiviyden? Sen Makki näköjään osaa, eli liian tiivis luoksetulo. Makki ei edes tällä kertaa seissy varpaitten päällä :) Puikkonokka oli kyllä haaruksissa. Minusta upea luoksetulo. Tuomari sakotti vielä edestä sivulle siirtymisen yhteydessä tulleen "iloloikasta")

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 (Hurraa!! käsky menny perille :))

Estehyppy 9,5 (Muuten ois ollu kypä,mut perusasentoon tulo hieman vino)

Kokonaisvaikutus 10.

Yhteensä 184,5

Saimme kunniapalkinnon ja voitimme luokan!! :D Eli aika nappiin meni, vaikka oltiin liian tiiviisti toisissamme kiinni :D

Olen todella tyytyväinen Makin suoritukseen. Ihmettelin kovasti, miten nopeeta se oppi noi seisomiset. Olin kokoajan varautunut siihen että ne menee nollille! Mahtavaa. Luoksetulon pisteytys hieman harmittaa, koska se oli minusta täydellinen! :D No ei voi mitää..

Tästä innostuneena aion Makin kanssa kisata tk1 ja tk2 kesän aikana.. Ens viikolle jo yritän Makin saada peruutuspaikalle ;)