Valkkari tapaamisen jälkeen Rolle odotteli autossa puolisen tuntia ennen kuin Taina tuli. Ihana viisas koirani oli sitten varastanu etupenkiltä koiranruokaa ihan kiitettävästi!! Siellä se sitten maha täynnä köllötteli! Kyllä sapetti.

No mentiin tekeen Tainan kanssa jäljet pojille. Tein Rollelle nyt hyvin lyhyen jäljen yhdellä kulmalla. En laittanut keppejä nyt, koska Rollen viimeisestä ajetusta jäljestä aikaa reilut 2,5kk. Ja sit myös sen takia, kun toi paksu petteri veteli mahansa täyteen. Jälki sai muhia n 45min ennen jäljen ajoa. Jäljen muhiessa kokeilimme metallikapulan noutoa ensimmäistä kertaa. Rolle lähti hakeen sitä innokkaasti ja toi sen melkein perille asti. Tätä kapulaa Rolle kyllä mielellään pyörittelis suussa ja muuten pisti leikiksi, mutta pääasia että otti suuhun :) Täytyy alkaa harjoitteleen.

Jäljen ensimmäinen suora oli n. 20-25 m pitkä. Aluksi oli joka neljännellä askeleella namia muistuttamassa. Puolessa välissä ekaa suoraa otin 20 askelta ilman namia ja sen jälkeen kulma. Kulmaan laitoin namuja aika reilusti. Sitten suoraan n 10m. Lopussa vielä iso palkka. Rolle ajoi jäljen ihan kivasti näin pitkästä aikaa. Kulman meni hienosti. Rolle eteni aktiivisesti ja innokkaasti nenä lähes tulkoon koko ajan kiinni jäljessä.

Nyt pitäisi joku päivä kokeilla miten kepit nousee jäljeltä. Kun vaan ehtisi.