Eilen olimme Rollen kanssa toko kisoissa Hämeenlinnassa. :) Itse olen ollut hyvin hyvin laiska kaksi viikkoa joten koirat on joutuneet elämään lähes ilman reenejä ja pitkiä lenkkejä. Tämä vähän pelotti mua, koska Rolle oli täysin mahdoton heti aamusta alkaen. Otin Makin mukaan, koska ajattelin et ennen yksilöliikkeitä herättelen Rollea leikkimällä Makin kanssa. Tästä Rolle yleensä innostuu niin et työn teko maistuu hyvin.

Taas ennen kokeen alkua Rolle keksi hyvän tuoksusen tytön. Onneksi se ei ollut aivan meidän vieressä. 

Tuomarina oli Saija Pollari.

Luoksepäästävyys 10 (Taas Rolle oli yhtävälin pitämätön kuin k:alalla)

Paikalla makaaminen 9,5 (Hieman rauhaton.)

Seuraaminen kytkettynä 7,5 (Alku oli aika kamalaa, tällä kertaa ei johtunu laiskuudesta vaan kierroksista!  Rolle juoksi kuin villi hevonen!)

Seuraaminen taluttimetta 8 (Tässä oli jo hyvää seuraamista, välillä pientä edistämista ja perusasennot hitaahkoja)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 (!!)

Luoksetulo 8,5 (Tää oli aika koominen, naurattaa ajatuskin :D Rolle oli ihan täpinöissään, kun tiesi mitä tulee. Kutsuin sen lähes kuiskaamalla, koska tiesin et se tulee ja LUJAA! Ja niinhän se teki, kuitenkin jarrut muistui viime tipassa. Törmäs kevyesti ja sivulle tulossa loikkas korkeelle. Muuten siis erittäin vauhdikas ja iloinen luoksetulo )

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5 (Rolle otti pari korjaavaa askelta käskyn jälkeen ja tais perusasento olla hieman vino)

Estehyppy 9 (Vauhtia oli taas paljon. Seisahdus tapahtui pienellä viiveellä)

Kokonaisvaikutus 8 Rolle oli koko kokeen aika yli innokas ja aina väli ajoilla yritti alkaa riehuun ja nylkyttään ja pureen mua!! :D Sillä oli tosi hauskaa. Piippaamisesta meni pisteitä.

Pisteitä herui 174 joka siis on meidän paras tulos!! Sijoituttiin 6/11.

Rollen suoritukseen olen enemmän kuin tyytyväinen. Mielummin saa olla tollanen hyperaktiivinen intoilija kuin lapanen. En tiedä, miten ton luoksetulon lähtis korjaamaan. Reeneissä se menee hyvin, mutta aina kokeessa se sekoo kun saa käskyn. Johtuuko mun jännityksestä johon Rolle reagoi noin.. Paikalla makuussa muuten Rolle oli AINOA uros! :D Mun seksimaanikko kollini pysyi tyttöjen keskellä hianosti!! <3 Toivottavasti toi tyttöjen perään vouhaus loppuis kun pallit jää pöydälle syksyllä. ;)

Viikon päästä olisi Padasjoella molempien kokeet. Toivottavasti Rolle sais vikan ykkösensä ja pääsis toko tauolle. Makki osallistuu ekaan avo kokeeseensa. Liikkeitä ei sille oo viel opetettu, mut katsotaan nyt mitä teen.. Luoksetulosta saattaa tulla läpijuoksu. Kaukot menee ehkä hyvin. Nouto on ok. No katsotaan kerkeääkö kokeilla tota luoksetulon pysätystä viel ennen koetta. Nyt haluan keskittyä tähän karsintakokeeseen eka. Se on tärkeämpi.