Käytiin tänään Nekalan mustissa ja mirrissä alennus myynneissä.. Ostin Rollelle uuden nahkahihnan ja ISON uuden pedin. Nyt Rollenkin kelpaa.. :)

Mentiin ajoissa etelä-puistoon, jotta sain reenata muiden agilitaajien aikana tottista Rollen kanssa.. Otettiin paikalla makuu.. Rolle oli todella pitkän pätkän paikallaan, kävin pari kertaa välissä palkkaamassa.. Tämä oli hyvää harjoitusta, koska toisen ryhmät reenas agilityä ja heitteli palloa meidän lähellä.. Seuruut meni kivasti. Olen ostanut Rollelle uuden säämiskä rätin,  jota se tykkää retuuttaa ja se taistelee siitä todella hyvin.. Liikkeestä pysähdykset onnistui erinomaisesti.

Menimme rantaan ja Rolle sai vapaana jahdata aaltoja ;D Sillä oli TOSI hauskaa yksin juosta rantaviivaa pitkin edestakaisin suu ammollaan.. Sillä viiraa oikein pahasti päässä.. ;)

Rollen agitreenit meni todella hyvin. Erinomaisesti irtautuu. Saimme monta täysin onnistunutta suoritusta.. Rolle käyttäyi muutenkin todella hyvin. Se oli todella rauhallinen ja odotti nätisti vuoroaan, mutta syttyi samantien kun menimme radalle.. Ihana koira!

Unskin kanssa meni radat myöskin hyvin, erityisesti jälkimmäinen rata. Tänään Unski toimi kaikinpuolin erittäin hyvin. Minun täytyy vaan alkaa juoksemaan paaaaljon lujempaa, koska unskin huonopuoli on se että se juoksee tasan niin lujaa kuin minä.. Eli jos juoksen tosi lujaa Unksi on kuin nuoli :) Meillähän on neljä kísaa tulevana viikonloppuna..Saas nähdä miten siellä menee. Toivottavasti tulis viimeinen nolla, jotta saan Rollen kanssa rauhassa alkaa kisaan ykkösissä..

Otin Unskin kanssa pientä seuruu harjoittelua reenien lomassa. Unski tuli kauniisti sivulle kiertäen takaa. Lukee mun olkapäitäni kivasti ja korjaa melko itsenäisesti perusasentoa. Unski myös istuu automaattisesti pysähdyttäessä. Aika hyvin koiralta jolle en erityisemmin ole opettanut seuruuta.:) Nyt voisi alkaa tätä harjoittelemaan ;)

 

Keskiviikkona alkaa flyball harjoitukset. Aloitamme sitä reenaan. Viime kesänä tutustuimme lajiin,  mutta Ei Rolle kerennyt syttyä lajiin, koska A) ei ymmärtänyt laitteen päälle mitään B) Rolle hieman pelkäs laitetta C) Rolle ei myöskään nuoren iän ja kokemattomuuden takia osannut tehdä oikeen mitään häiriön alla..Joten nyt alamme uudestaan, josko meidän pallo maanikko tykkäis tästä :) Syksyllä olis epäviralliset kisat tästäkin. Tarkoituksena on saada joukkue kasaan ja kisaamaan ;P