Lauantaina ja sunnuntai vietettiin puruissa.

Lauanataina otettiin perussetti Makin kanssa ja kaikki sujuikin hyvin, kaikki paitsi irrotukset. Ne on hitaita edelleen.

Sunnuntaina meidän reeneihin tuli maalimies turusta. Hän tulee olemaan kolmenviikon(!!) päästä olevassa kokeessa molarina. Otettiin kokeenomainen harjoituks. Makin kanssa mentiin tyhjälle kentälle ja maalimies meni piiloon sillä välin kun kävelin kohti ykköpiiloa. Piilonkierrot oli tiiviit ja nopeat, koira hyvin hallinnassa. Kutoselle päästyään huomasin, että sivusilmällä vilkasi mua, mutta jäi kuitenkin haukkumaan. Alkuun oli hieman väljää, mutta koira itse korjasi ja tiivisti. Haukkui hyvin josta sai sit palkan. Tämän jälkeen sai moikata maalimiestä pikaisesti hihan kanssa. Irrotuksesta otin koiran sivulle ja siirrätin molarin. Seurautin Makin oikeaan kohtaan ja odotin hetken ennen kuin annoin maahan käskyn. Nyt ei siis yrittänyt ennakoida maahanmenoa. Pako meni hyvin.. kunnes tuli irroitus. :) Ei siis halunnut irroittaa. Kun tulin tarpeeksi lähelle niin johan alkoi irroittamaan. Selkä -ja sivukuljetukset olivat hyvät. Otettiin hyppy kentän ihan toisesta päästä. Oli niin komeaa kattottavaa, kun Makki lähti hanat auki juokseen kohti huutavaa molaria. Tikkas lujaa kiinni ja Makki lensi ilmassa pari kierrosta!! Siis tällaisen hypyn olen ennen nähnyt vain videoissa! :D

Otettiin myös toinen kierros, jossa keskityttiin irroituksiin, tokalla kierroksella Makki meni vahvemmin piilolle, nyt ei siis edes vilkassut. Hallinnat oli koko päivän erinomaista Makilla. Kun se haukku molarille ja menin viereen ja käskin sivulle se istahti välittömästi ja suu meni kiinni. Nyt täytyy treenata kunnolla noita irrotuksia, jotta ne saadaan kuntoon. Laskee hirveästi arvosanaa, siis jos edes irrottaa ;) Oli kaikenkaikkiaan oikein mukava päivä.