Oltiin eilen illalla reenaamassa Rollen kanssa flyballia eteläpuistossa.. Ens kerralla on sitten kisat :) Saas nähdä miten käy.

Reenit meni kivasti. Rolle on kyllä tajunnu lajin idean ja käy todella kuumana, kun odottaa vuoroaan. Se haukkuu ja louskuttaa koko ajan. Sanon Rollelle aina ennen kuin lähetän sen hakeen palloa, että "missä pallo?" mene "HAKEEN!!" Ja aina kun kysyn tota missä, niin koira lopettaa louskutuksen ja odottaa lupaa lähteä ja sit luvan saatuaan se lähtee aika lujaa. Varovasti Rolle ottaa sen pallon telineestä. Onneksi, ei olis kiva olla telineen lataaja jos Rolle juoksis sitä päin täysiä :D

Ens viikolla ei sitten ole flyball reenejä, ja kisat ovat kahden viikon päästä. Rolle osallistuu ainakin yksilökisaan ja todennäköisesti joukkuekisaan. Sen näkee sitten paikanpäällä mihin ilmoitan :)

Otettiin ennen reenejä Tainan ja Kössin kanssa pientä tottista. Reenattiin seuraamista ja ohituksia. Hyvin meni Rollella. Otettiin myös yksi paikalla makuu. Kävin palkkaamassa Rollea pari kertaa ja Rolle pysyikin hyvin. Täytyy tätä harjoitella usein ja edetä hyvin hitaasti. Nyt siis reenaan tuttujen koirien kanssa aluksi, että tiedän jos Rolle lähtee sen luokse niin sieltä ei tule nenille. En halua, että sitä enää kukaan puree..  Sitten kun paikalla olo on 100% varma näiden tuttujen koirien vierellä ja muutenkin häiriön alla niin aletaan reenaan vieraiden koirien kanssa tosi lyhyillä ajoilla.. Nyt ei tosiaankaan ole kiire edetä. Ensi kesään mennessä jos saan paikalla olon varmaksi, osallistutaan toko kokeeseen. Otimme myös yhden luoksetulon. Hyvin sekin meni, Rollen tyylillä aikas innokkaasti :)

Lopuksi menimme Tainan ja Kössin kanssa pienelle lenkille. Juttelimme talven reeneistä. Rolle pääsee samaan ryhmään Unskin kanssa reenaan agilityä. Todennäköisesti reenipäivä pysyy maanantai iltana ja paikka on varmaan pirkkalan navetta. Yritetään myös alkaa reenaan säännöllisesti tokoa. Päivää ei olla vielä varmistettu, mutta pitää yrittää alkaa nyt ottaa itteään niskasta kiinni, jotta voi mennä ens kesänä toko kisoihin.