Viime maanantaina Agility reenit meni kyllä uskomattoman hyvin Unskin kohdalta!! Siis koira ei tehnyt reenien aikana yhtäkään virhettä ja oli niin helposti ohjattavissa. Laitoin puomin alastulolle taas herkkupalat ja Unski pysähtyi niihin hienosti. Kepit Unski aloitti taas tällä kertaa hienosti. Toivottavasti viikon päästä kisoissa menis myös näin hienosti.

Rollen osalta reenit ei menneet aivan nappiin. Keppien aloituksen kanssa painittiin ihan urakalla. Mä liikuin liian nopeeta kepeille ja Rolle meni aina väärästä välistä. Mutta heti kun olin kauempana ja annoin Rollelle tilaa, se meni sit ne hienosti. Nopeita suorituksia oli tälläkin kertaa. Otin myös Rollelle puomin alastulolle nakit ja se pysähtyi niille taas kivasti.

Otimme reeneissä kiertoa, joka siis sujuu unton kanssa hyvin, mutta ei niin hyvin Rollen kanssa.. Pitää harjoitella tätä. Huomenna on reenit niin nähdään onko mitään jäänyt päähän viime kerrasta. Rolle siis on myös tulossa lauantaina Orivedelle kisaan.. Et saas nähdä. :)