Keskiviikkona oltiin taas navetalla reenaamassa.

Unskin laitoin taas lämpimään takahuoneeseen odotteleen omaa vuoroaan.

Tällä kertaa oli pitkä rata, joka oli minusta todella vaikea Rollelle.. ihan hyvin Rolle siitä suoriutui. Muutamia virheitä tuli, lähinnä mun ohjauksesta johtuvaa. Ekalla kierroksella mulla oli palkkiona namit taskussa. Rolle sähelsi aika paljon puolessa välin rataa, jossa oli hirveetä kieputusta aidoilla.. Rolle ei selvästikkään näitä vielä osaa hyvin. Kahden aidan välistä vetoa pitää reenata oikeen kunnolla. Muuten rata meni hienosti. Renkaan läpi Rolle meni hienosti jo nopeasta vauhdista. En hidastanut sen vauhtia ennen rengasta ja renkaalle oli tosiaan pitkä suora ja Rollella oli vauhtia paaaaljon. Läpi meni hienosti. Kepit Rolle aloitti tällä kertaa joka kierroksella oikealta puolelta. Jospa se pikku hiljaa alkais ymmärtään idean? ;) Kokonaisuudessa Rolle meni hyvin ellei paria päätöntä säntäilyä sinne tänne oteta huomioon. :)

Tokalla  kierroksella palkkiona käytin narupalloa. Ekalla kierroksella Rolle sai ylimääräiset kierrokset purkaa ja nyt oikeesti seurasi minua koko ajan. Tai sitten voi johtua myös narupallosta ;) Vauhtia riitti taas ja virheitä ei tullut yhtä paljon kuin ekalla kerralla.. Rollen vuoro mennä taas jäähylle takahuoneeseen..

Unskin kanssa reenattiin myös pitkää rataa jossa harjoiteltiin kuolleita putkikulmia. Radan aikana tuli kolme kuollutta kulmaa.. Unski meni koko radan ihan nappiin. Tällä kertaa taas onnistui kaikki.. Unski oli niiin kierroksilla, ku oli joutunut takahuoneessa kyhjöttää. Unskilla on tullut iän myötä paljon malttia. Se malttaa jo paremmin jäädä odottaan lupaa lähteä startissa. Harjoiteltiin myös esteiden ohitusta niin ettei Unto säntää sinne.. Tämä on "pieni" ongelma ollut joskus. Unskin mielestä niitä ei kuulu ohittaa. :) Keppialoitukset meni hienosti. Tällä kertaa keinulla tuli virhe. Yleensä unto pysähtyy keinulla nopeasti, nyt meinasi tulla lentokeinu. Otettiin se uudestaan ja taas muisti miks ei kannata sännätä ;D Toivottavasti taas ensi kerralla muistaa.