Sunnuntaina olimme Rollen toisessa kokeessa. Edellisestä on jo vuosi vieriny ja töitä ollaan tehty varsinkin paikalla makuun kanssa. Tavoite tälle kisalle olikin se et luoksepäästävyys on ok ja paikallamakuussa pysyy. Tavoitteet saavutettiin aivan loistavasti ja jopa ylitettiin :) Jos muistan oikein niin pisteet meni jotakuinkin näin;

Luoksepäästävyys 7. Rolle nousi seisomaan ja pikkusen pakitti, antoi koskea.

Paikallamakuu; 10 (!!) Samasta paikalla olosta karkas kaksi koiraa ja Rolle pysyi silti. Jihuu!! :D

Seuruu hihnassa 6,5. Aivan kamalaa jos multa kysytään :D Istumiset se tais kaikki tehdä, mut se oli kuin lahna perässä :D Väsytys paikallaoloon tepsi, ei tähän.

Seuruu ilman hihnaa 7. Kamaluus jatkui :D

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8. Tässä seuruu jo parempi, mutta maahanmeno Rollemaisen hitaanlainen.

Luoksetulo 7,5. Rolle törmäs kevyesti muhun.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10

Estehyppy 8,5. Sanoin aivan liian aikasin seiso ja Rolle otti askeleen sen jälkeen.

Kokonaisvaikutus 9.

Pisteet 162,5 ALO1 !!! :D :D Sijoitusta en muista, mut sillä ei väliä meille! ;)

 

Seuraavaan kokeeseen voisin kokeilla etten väsytä Rollea ennen paikalla oloa, et jos se sit näkyis seuruissa. Luoksetulo oli musta tosi hyvä, suora eteentulo ja siitä suoraan perusasentoon. Kevyesti se koski (törmäs), mutta itse tykkään tuosta tiiviydestä mikä siinä oli. Hypyssä ottaa pattiin se, et sanoin seiso kun koira oli vielä hyppäämässä ja tottakai se kääntyi sen jälkeen naama muhun päin. No, seuraavassa kisassa tonki ehkä tajuaa :D

Seuraava kisa Rollella onkin sitten Hämeenlinnassa 16.6. Kisaamme silloin alokasluokassa edelleen. Koitamme saada sen tk1 tänä vuonna jos luoja suo :D  Nyt Rolle pitää taukoa kaikesta reenauksesta vähä aikaa.. Rolle lähtee lomalle.

Olemme myös miettineet sm tokoon joukkuekisaan osallistumista :D En tiedä kumpi sinne lähtis mun koirista, mutta tän näkee sitten lähempänä saadaanko joukkue kasaan. Olisha se hauskaa mennä hömppään sinne :)

Kokeen jälkene käytiin rannassa koirien kanssa. Kaisan pinni (Alo1, sij. 4) ja prada pääs leikkimään Rollen kanssa ja uimaan tietysti. ;)

Kävimme "ykköslounaalla" kokeen jälkeen.

Tässä kuvat jotka otettu kokeen jälkeen. Kiitos Kaisa Kososelle kuvista.

1243334259_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243334278_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ainii ja Makki rakastui eilen naapurisn ruohonleikkuriin ;) Raukka on rakkauden kipee..