Tänään kävin ostaan kunnon shampoota ja pesin Rollen. Viime kerrasta onkin vierähtänyt jo pidempi tovi. Pesin koiran kahteen otteeseen, kun likaa lähti niin kamalasti. Kyllä siitä tulikin valkoinen taas. Menin takametsään harjaileen sitä ja karvaa lähti ainakin säkillinen. Vieläkin lähtis mut ei jaksa enempää tänään. Huomenna menen kokeilemaan uutta harjaa (furminator?) ja jos se on niin hyvä kuin olen kuullut niin käyn ensi viikolla sellasen ostamassa.

On se niin ihanaa, kun Unskin pesuissa ei mene kuin vartti korkeintaan rasvauksineen! On niin helppoa vaan vampulla pestä, kuivata ja heittää rasvaa päälle. Rollen kanssa menee 2,5h eikä turkki ole vielä kokonaan edes kuiva.. Plääh! mä vedän Rollelle kohta kesätukan. Otan trimmerin ja vedän vaaleanpunaiseksi porsaaksi!

Sunnuntaina Rollella olis kauneuskilpailut. Saas nähdä miten tällä kertaa menee.. Ei noi näyttelyt jaksa kyllä kiinnostaa enää samalla lailla kuin silloin kun unskin kanssa pyöri. Mut onhan se kiva kuulla mitä mieltä tuomari on Rollesta. Saa vähän viitteitä mihin suuntaan se on kehittyny. Menestystä ei tälläkään kertaa todellakaan odoteta. Jos tulis edes kohtuu hyvä nauha niin olen tyytyväinen ;)