Rollen kanssa ollaan siirrytty agility reeneissä sisähalliin. Unskille en saanut harjoituspaikkaa talveksi :(

Alkuun hallissa Rollen hyppytekniikka kärsi kovan kolahduksen joka voi johtua alustasta. Nyt kun ollaan kuukausi reenattu siellä niin ei enää samallalailla törkyile siellä :)

Kävimme 22.11. kokeilemassa Rollen kanssa kisaamista pitkän tauon jälkeen. Olin yövuoroissa ja nukuin pommiin eli ensimmäiseen kisaan emme ikävä kyllä kerenneet :( Tokkurassa ja mielettömässä kiireessä kerkesin toiselle rataantutustumiselle! Rata oli aika helppo muistaa, mutta sisälsi kaikki kontaktit ja paljon hyppyjä! Lämmittelin Rollen hyvin heittelemällä palloa ja välillä katseltin ratoja, jolloin Rolle keräs kierroksia haukkuen ja tempoen kohti rataa! ;) Välillä Rolle kieriskeli hepan kakassa ja radalle mentiin hyvin puhtaina. Rolle kävi erittäin kuumana ja pelkäsin et se karkaa lähdöstä tai sillä muuten karkais lapasista koko touhu. Mutta näin ei käynyt ja rata eteni aivan mahtavasti. Kaikki kontaktit meni loistavasti, samaten kepit. Viimeisellä hypyllä olin jo aivan varma, että nollahan tästä tulee, mutta kappasta vain minä lopetin sitten ohjaamisen siihen ja Rolle tipautti sen vikan riman! Tyhmä minä! No ei tästä muuta voi sanoa kuin että todella hyvä comeback! Aikaakin jäi reilusti -8,5 sek ja sijoituttiin viidensiksi tällä vitosella. Täytyy nyt kokeilla josko sen vikan nollan sais alkuvuoden kisasta. Rollella oli jokatapauksessa hyvin hauskaa. Näin miten se joka solullaan nautti juosta ja pomppia radalla.. :)

Makki pääsi turisteilemaan tuonne kisoihin ja harjoittelimme koirahälinässä oloa. Makki ei edes yrittänyt syödä ketään.. Rentoutua se ei pystynyt vaan istu sivulla kuin sotilas. Se ei kyllä ymmärrä tollasta räksyttämistä mitä tuolla kisapaikalla on.  Ajattelinkin että voisin ensi keväänä Makin ilmoittaa jollekin agilityn alkeiskurssille. Katsotaan syttyykö se lajiin ollenkaa. Kropaltaan se jokatapauksessa sopisi paremmin tähän.

Puruissa ollaan ahkerasti käynyt ja harjoiteltu kolmosluokan liikkeitä. Otettiin myös reenin alle haukkumista ja haukkumalla vartiointia. Se paranee koko ajan ja jos se saadaan täysin kuntoon niin näyttää vielä paremmalta sitten kokeessa kun se haukkuu koko ajan vartioidessa. :)

Makilla alkoi maanantaina 23.11. juoksut ja siitä on tullut vielä enemmän varjo. :) Mahdottoman huomionkipeä ja pistää kyllä hirveen metelin päälle kun tulen kotiin. Eli hiljaa se ei taaskaan osaa olla ;) Rolle ei toistaiseksi vielä ainakaan ole edes huomaavinaan koko likkaa. Meillä olisi itsenäisyyspäivän tienoolla ajatuksena lähteä Ouluun viikonloppu reissulle ja sammalla käytäisiin Makin kasvattajan luona ja sen järjestämällä suojeluleirillä katsomassa menoa. Näkee sitten lähempänä toteutuuko tämä, koska Makin juoksut sekoittivat pakkaa.. Autoon ei jää tilaa eristää koiria joten Rolle ei saisi olla kiinnostunu Makista silloinkaan :D

Tällaista tällä erää. Mennään sunnuntaina haku metsälle kokeilemaan koirien kanssa.