Tiistaina ajetttiin ehdottomasti Makin paras jälki ikinä!!! Aivan mahtava tunne, kun alkaa näkymään toivottu tulos! Teimme nyt niin, että talloimme Jyrin kanssa toistemme koirien jäljet. Jäljellä oli siis vieras paalu ja esineet. Makin jälki oli U-mallinen ja n 500-600 askelta pitkä. Huomattiin, että Makin jäljen kohdalla oli jonku edellisen koirakon merkkejä kulmista ja esineistä ja Makin jälki meni ihan niitten ympärillä. Eli ainakun huomas et jäljet menee päällekäin niin makin jäljelle jätettiin pari namia. Kulmat oli tyhjät, samoiten paalu ja ekasuora. Otettiin kokeenomaisesti ilmoittautuminen ensin ja Makki lähti ajamaan hyvin jälkeä. Ekalla suoralla välillä veti pientä sikssakkia jäljen päällä. Tuuli oli kova tässä vaiheessa. Muuten molemmat kulmat olivat terävät ja aivan loistavat, sellaiset joita en ole ennen Makin nähnyt ajavan :) Kaikki esineet se ilmaisi hyvin, suoraan ja nopeasti. Odotti kauniisti uutta jäljestyskäskyä. :) Ihanaa että se teki näin juuri ennen koetta! Toivottavasti ajaa sunnuntaina yhtä mallikkaasti.

Eilen sitten olimme kentällä hakuporukan kanssa tottistelemassa. Otin jäävät ja luoksetuloa. Noudot meni nyt hyvin. Itse harjoittelin kapulan heittoa ;) Noutojen aikana meidän patukka vietiin Makilta salaa kentän toiseen päähän jotta päästiin eteenmenoa reenaan. Tuli siis puskista se Makille. Lähti kohtuu hyvin, alkuun katseli paikallamakuu kylttejä, mutta eteni suoraan kohti patukkaa! Toinen otettin vielä loppuun niin, että vein sen sinne itse. Makki lähti kauheeta kyytiä hakeen ja otettiin samalla maahanmeno joka oli loistava :) Nyt tämä kaikki saa muhia sunnuntaihin saakka. Toivottavasti mikään ei mene pieleen ja se irroittaa puruissa :D Sitä todella toivon, koska työtä on tehty paljon viimeisen vuoden aikana!

Rollen kanssa otettiin myös eilen vikat toko jutut. Luoksetulon seisahdus ei nyt ollu mikään kauheen kaunis, hiipi aikalailla. Samaten nouto oli jotain ihan kamalaa! Virekin oli hukassa. Otettiin onnistuneet seuruut ja pari kapulan pito reeniä ja pois. En odota mitää lauantailta :D Näillä eväillä mennään. Tavoitteena tulos ja mielellään tällä kertaa toivon hyviä suorituksia paikallaolosta, seuruista ja jäävistä. Pistemenetyksiä tulee varppina luoksetulosta ja noudosta. Hyppy on siinä ja siinä.. Se joko menee hyvin tai ei... :D