Tänään kävin pikasesti Katrin kanssa lähimettässä tekemässä jana harjoituksen ja esineruutua.

Ensin katsoimme Makille ja Pyrylle sopivat jananpaikat polulta ja merkattii ne merkeillä. Sitten haettiin Makki ja Katri meni talloo jälkeä. Makki näki nyt janamerkillä Katrin ja näki mihin suuntaan meni, pieni hetsaus ja koira autoon. Jälki ei ollut kuin n 10m pitkä ja lopussa keppi. Tehtiin sama Pyrylle jotta koirille jäisi näkömuistiin että joku ukko siellä suoraa edessä oli.
Noh haettii Makki ekana ja se lähti suoraan ja lujaa kohti sitä kohtaa jossa oli nähnyt Katrin hillumassa. Nappasi jäljen ja lähti viel oikeeseen suuntaan. No jäljestystyyli ei ollut kaikkein kauneinta ja jouduin päästää liinastaki irti ku oli sellanen saatanan risukasa siellä :P Noh keppi sit löyty ja palkan siitä sai. Täydellinen jana treeni! Näitä muutamia lisää niin eiköhä se ala muistaa et suoraan edetään janalla!! Tehtiin sitten Pyrpelle sama homma!

Esineruutu tallottiiin. Tehtiin kapea ja pitkä ruutu. Merkattiin takakulmat ja haettiin ensin Katrin junioori Kero ja tehtiin sille ihan ekat harjoitukset. Näkölähtö hetsauksia :P Kero oppikin nopeasti asian. Hieno koira vaikka mies onkin ;) Seuraavaksi meni Makki ja tehtiin sille kaksi valmista ja vika niin että Näkee kun Katri vie perälle. Eka esine löyty nopeasti, toista ei sitten millään meinannut löytää.. Oli liian vaikea kun oli kuoppakolo mikäliessä. Katri kävi sen sille näyttään ni sit se löysi sen lopulta :) Makki jaksoi työskennellä todella hyvin ja irtosi ihan perälle erinomaisesti! Olen erittäin tyytyväinen likan työskentelyyn! Katrin koirille Usvalle ja Pyrylle tehtiin samat jutut ja hienot koirat meillä on :) Parhaat ellen sanoisi!

Lähdettiin vielä bh treeneihin! Vaihdoin kotona koiraa.. Paten kanssa mentiin mallikkaita ohituksia koirista... Ei välittänyt kenestäkään mitään. Märällä nurtsilla sitten tottisteltiin vielä ja sain kuin sainki koiran lopulta maahan ja otin lyhyeltä matkala paikalla makuuta jotta voin heti puuttua jos kyynärät lähtee nouseen. Otin myös henkilöryhmää ja seuruuta. Hyvin pikku mies keskittyi vaikka alkuun sitä ällötti märkä maa :)