Oltiin eilen aksailemassa. Sain ystäväni Katrin meidän aikasempaan ryhmään johon itsekkin siirryn ensikuusta alkaen, koska yövuorojen aikana et kerkeisi reeneihin ollenkaan. Katri oli nyt ensimmäistä kertaa Usva tervun kanssa. Usvasta tulee niin tykki.

Treenasin tällä kertaa Makin kanssa ohjatuissa. Anneli oli tehnyt meille kiva radan. Olen nyt käyttänyt Makilla kepeillä verkkoja ekan ja vikan keppien välissä, että voin alkaa ottaa etäisyyttä ilman että koira lopettaa kesken. Kontaktit oli akalla tälläkin kertaa aivan huiput. Ensimmäistä kertaa meillä oli pöytä :D Sen nyt se tajus heti, kun laitoin namia sinne ja joka kerta pyysin istumaan. Makki irtosi todella hyvin ja tuntui tämän kerran reeni turhankin helpolta sen kanssa :) Ei jääty hinkkaan mitään tiettyä kohtaa. Ens kuun puolessa välin ois yks startti kisoja ja sen jälkeen Makki menee sterkattavaksi ja jää pienelle tauolle.

Sitten tekonurmipohjainen kenttä vapautui ja lämmitin pojat. Otin ensin Rollen kanssa. Rimat oli ehkä n 45cm korkeudessa ja nyt ei ollu hypyissä ongelmia. Yhden riman se tiputti, kun ohjasin sen hutiloiden sinne. Rolle tykitti ja oli onnellinen :) Pääsi vähän hömppään. Mitään ei ole unohtanut. Puomia vähän jännittää, mutta juoksee sen silti. Huomaan vain sen korvien asennosta, että sitä jännittää se. Keppejä se rakastaa vieläkin <3 Mun pieni. Katotaan tuleeko jumeja. Lämmitin ja jäähdytin mielestäni huolellisesti. ja BOT loimi oli päällä ennen ja jälkeen koko yön. Maanantaina tulee hierojaopiskelija taas hieroon Makkia ja tällä kertaa Rollekin pääsee harjoituskappaleeksi :D

Paten otin seuraavaksi. Päätin nyt kokeilla palkkausta pelkällä lelulla. Eli jätin namit pois ja otin pelkän haisunäätävingun. Pate oli vikkelämpi ja terävämpi! Se tappo vikuaan ihan täpöillä. Kepit Pate suoritti ilman verkkoja ja nopeeta. Kontaktit oli todella hyvät ja palkkasin niistäkin lelulla. Pate irtosi nyt todella hyvin. En tiedä voiko tämä kaikki parannus johtua muka palkkauksesta :D Täytyy kokeilla ensi kerralla myös. Otin ihan loppuun sitten namit mukaan niin että tein parit kontaktit nameilla, ihan muistutukseksi.. Ja tän jälkeenhän vinku ei enää kelvannut.. Mutta olin todella todella tyytyväinen pikku mieheen. Pääsi myös tutustuun ekaa kertaa pöytään. Ei mitää moitittavaa.. Jos se joskus kisoihin tulee niin se sinne hyppää ja saan sen pysymään siinä. Pate osallistuu ensimmäiseen kakkosluokan kisaansa samoissa kisoissa mihin Makin vien joulukuun puolessavälin.

Treenien lopuksi koirat juoksi tyhjällä parkkipaikalla vapaana sen aikaa kun jäinen auto suli. Kotona sitten venyttelin kaikki koirat nopeasti.

AInii, otin Patelle noudon eri kapulalla sisällä. Lelu palkkana. Hyvin meni! :D