Olin lauantaina kattelemassa koiruuksia näyttelyssä. Lauantaina tuli tiiviisti seurattua cirneco ja kelpie kehiä. Kattelin myös perulaisia, ku kaks niitä vain oli.. Ostin koirille kotiin viemiseksi ison säkin luita, häkin tuulettimen kesää varten ja pehmusteen ja tietysti itelleni paaaljon lakua ;)

Sunnuntaina olimme sitten Rollen kanssa flyball näytöksessä ennen ryhmäkehiä. Saavuimme hyvissä ajoin paikalle, että Rolle saa rentoutua rauhassa. Tämä oli Rollen ensimmäinen kerta sisänäyttelyssä ja ylipäätänsä näin suuressa sellasessa. Koskaan ei varmaa olla oltu sellasessa väen tungoksessa mitä tuolla oli. Rolleen olin erittäin tyytyväinen. Se ei oikeestaan yhtään jännittäny, oikeestaan en huomannu suurempia eroja siinä. Alkuun se kauhisteli SUURIA tanskandoggeja ja muita jättejä ;) Teimme ulkona yhden kenraaliharjoituksen. Hyvin meni sekin, vaikka ympärillä oli kauheesti toisia koiria. Rolle ei välittäny niistä. Sisällä reenasimme Rollen kanssa "pientä" häiriö tottista; paikalla makuuta, seuruuta ja sellasta kivaa.. Hienosti meni, Rolle ei vieläkään ollut moksiskaan.

Rataa rakentaessa Saku koiran omistava mies piteli Rollea. Olin siihen taas niin tyytyväinen, odotteli kiltisti koko ajan. Ei edes yrittäny syödä Sakua ;)

Itse näytös meni hienosti. Rollen rata oli toisen radan ja kaikkien ihmismassan välissä. Rollesta parin metrin päässä oli jo kaikki ulkomuototuomarit ja niitten takana loput ihmiset. Epäilin hieman, että suostuuko Rolle lähtemään edes laatikolle. Meidän joukkueessa oli Vinka(x-rotu), Lordi (tolleri) ja Rolle (the tähti). Toisessa joukkueessa oli Saku(x-rtou),Rekku(saksanseisoja) ja unkarivisla poika jonka nimeä en just nyt muista. Radat meni meidän joukkueella hyvin, paitsi ekalla kierroksella, kun koirat varmaa oli hieman hämillään koko tilanteesta. Rollen suoritukset meni hienosti. Se eteni ihan kohtuu nopeudella, mutta määrätietoisesti omaa laatikkoa kohti. Kerran Rollen laatikon lataaja ei ollut ihan mukana, joten kerran laatikko pääsi tyhjäks ja Rolle nokkelana poikana kävi naapurin laatikolta hakeen pallon :D Rekku oli ihan yhtä suurta kysymysmerkkiä! Mutta matka jatkui taas. Yleisöllä oli varmaa hauskaa. Rollella oli ainakin hyvin hyvin hauskaa.

Kokemuksena aivan täydellinen juttu. Kaikki meni nappiin ja Rolle yllätti mut täydellisesti. Olin ihan varma, että se saa kuulutuksista paskahalvauksen tai sit menee iha lukkoon ihmisistä, mut ei. Se anto jopa ihmisten tulla suorituksen jälkeen rapsutteleen ja näytti jopa nauttivan siitä. Mulla on hiano koira.

 

Purureeneihin ei päästy nyt, kun emäntä oli hieman näyttely tuulella. Ens la olis tarkotuksena mennä ja otetaan kokeen omaisia liikesuorituksia ja kokeillaan irrotusta.

Tilasin myös koirille hieronnan ens viikolle. Katsotaan löytyykö mitään.

Unskin ilmoitin pariin agilitykisaan loppukuusta. Laiton myös kyselyä, että mahdutaanko vielä lemmikkimessujen agilitykisaan ens kuun alussa.

Maanantaina päästään pitkästä aikaa agilityreeneihin koirien kanssa, en malta oottaa miten upeasti Unski taas menee. Rollen kanssa alotetaan ihan alusta hypyt. Ne asetetaan alimmalle rimalle. Olen myös lukenut hyppytekniikka muistiinpanoja ja aletaan reenaamaan tekniikkaa oikein urakalla jotta päästään kesällä kisailemaan :D

Tottis reeneissä ollaan käyty paimentimien kanssa ja hienosti sielläkin. Eilen otettiin Rollen kanssa paikalla makuuta ryhmässä. Varmuuden vuoksi sidoin sen tolppaan kiinni. Häiriö koiria oli todella paljon. Rolle pysy hienosti, kävin useasti palkkaamassa ja lopuksi leikittiin lelulla. Harjoittelimme myös luoksepäästävyyttä. Seuruut meni hienosti. Rolle oli koko ajan ihan liekeissä ja se näky seuruussa. Ympärillä oli koko ajan toisia koiria ja otettiin ohituksiakin. Yksi luoksetulokin otetiin ja hienosti meni.

Makin kanssa ollaan nyt tehotreenattu seisomista. Viime tostaina alotettiin ja jo eilen päästiin kokeilemaan sitä liikkeestä. Se oppii niin nopeeta. Monta onnistunutta suoritusta ollaan saatu. Otettiin myös Makin kanssa vasemmalle käännöksiä ja pylly oli nyt koko ajan mukana hienosti. Täyskäännöksiä myös reenattiin.