Oon nyt yrittänyt käydä mettässä tekemässä n. kerran viikossa jonkun pienen reenin. Viime viikolla tehtiin lyhyt jälki, jossa oli kaksi keppiä. Molemmat nousi, mutta luulin et Rolle eksyi keppien välissä mutta löysi sen toisenkin hienosti.

Nyt sitten tästä oppiineena otin pyykkipoikia mukaan ja merkkasin kepit ja kulmat itelleni.. Tän päiväiselle jäljelle jätin viisi keppiä ja kaksi kulmaa. Jälki oli n. 500 metriä pitkä.. Annoin hautua n. 40min. Lähetin Rollen janalle.. Se löytyi hyvin ja Rolle ajoi jälkeä todella vauhdikkaasti ja innokkaasti. Viidestä kepistä nousi neljä. Koko ajan Rolle oli perillä missä jälki kulkee.. Kulmat meni hyvin. Kerran Rolle varmisteli jälkeä. Olisko joku elukka menny siitä??

Oli hienoa huomata miten kivasti ne kepit nousi. Tätä ei olla kauaa harjoiteltu. Viime viikolla kokeilin mitä koira tekee, kun se keppi tulee vastaan ja kappas ne nousi ja tuli vielä mun käteeni :D Palkan jälkeen Rolle keskittyi jälkeen taas hyvin. Jäljen päätteeksi palloteltiin hetki.

Olin tehnyt ennen jälkeä esineruudun, johon jemmasin kolme esinettä. Tätä Rolle rakastaa :) Ikinä ei ole esineet jääneet noutamatta. Rolle etsi hyvin ja haki takakulmista huolella  esineitä. Taas sain ne käteen asti hienosti. Ruudusta lopuksi löytyi myös minun puhelinkin.. Näkeehän se koirasta, ettei sen noutaminen ole yhtä kivaa kuin lasten kenkien, mutta hienosti kuolattuna se puhelin tulee ;D

Ensi viikolla pitäisi mennä ampuradan läheisyyteen reenaan samalla paukkeita.