Eilen tuli postissa uudet hihanpäälliset :) Oli vanha jo niin läpipurtu..

Päivä oli kuuma ja sen näki koirissa. Ekalla kierroksella tehtiin irroitukset olivat aavistuksen hitaita, mutta toisella kierroksella Makki irroitti ekalla käskyllä ja kohtuu nopeeta :D JEE!! Toivottavasti irroittaa yhtä hienosti kokeessa. Piilolla jää aavistuksen liian kauas, kun tulee piilolle, mutta korjaa itse tulemalla lähemmäksi haukkumaan. Nyt sitten vain odotellaan sunnuntaita ja katsotaan miten menee :)

Tokoa otin Rollen kanssa purujen jälkeen. Otettiin seuruuta, joka on tehnyt aimo harppauksen eteenpäin. :) Liikkeestä seisominen ja maahanmeno oli kunnossa. Luoketuloa otettiin pari kertaa niin, että palkka jäi Rollen taakse, meni hyvin. Nouto oli aivan järkky, sain sen kuitenkin lopuksi tuomaan sen paljon nätimmin.. Toivottavasti nyt kokeessa se toisi sen mulle eikä tiputtaisi varpaille. Hyppy oli myöskin aivan kamala alkuun.. En ymmärrä miksi se aina haluaa hypätä sinne vinoon, niin että se on jo tulossa pois päin oikealta puolelta. Laitoin lautakasan sille reunalle ni johan hyppäs suoraan.. Paska soikoon, et keskii tollasia ennen koetta!! Kisakirje tuli tänään ja avoimessa on kymmenen koiraa..

Tänään mennään tekeen Makille viimeinen jälki ennen koetta, mikäli se menee hyvin. Tehdään nyt niin, että Makki ajaa vieraan ajaman jäljen jossa vieraat esineet ja paalu. :) Kääks!