Nyt on kovaa hulinaa ollut, kun töitä painan tukka hulmuten :)

Makki on parantunut keuhkokuumeesta hyvin. Ollaan jo käyty pari kertaa agilityä kokeilemassa. Meillä loppui hallikausi maaliskuuhun ja ensi ma olisi tarkoitus jo mennä kentälle liiteleen. Ryhmäkin vaihtui ja odotan innolla uutta kautta :) Aloitan myös itse vetämään uutta ryhmää :) Eli maanantaisin olen agilityn parissa klo 18-22. Kuulostaa hyvältä!

Tässä kuvia Makin sairastelu ajalta:


"Ittu, päästä mutki juokseen noitten toisten kanssa!!"


"Onks iha pakko?!"


Kaunis pieni trinsessani <3



Ilmoitin Paten luonnetestiin kesäkuulle. Odotan tätäkin innolla, koska ensimmäistä kertaa näen edes kyseisen testin :D


Makin kanssa olisi parin viikonpäästä jälkisemma ja toivoa sopii että lumet on häipynyt siihen mennessä! Mennään sinne Katrin kanssa toivottavasti oppimaan uutta ;) Ainakin jos janatyöskentelyn sais kuntoon ja keväällä kokeeseen sitten.

Ilmoitin myös Makin Harjavaltaan ryhmänäyttelyyn.. :D No tää oli vähän tällainen läppä juttu, mutta kerrankin mennään näyttelyyn sillä mielin että tyytyväinen olen jos ei hylkäystä tule ;) Katri tuo sinne Usvan joka on belgialaisten kukkanen ;) Hauskaa tulee varmasti olemaan sillä reissulla :D
Paten kanssa mennään nyt Lahteen kokeileen taas valioitumista, ei ole tullut vielä aikatauluja joten jää nähtäväksi keitä kavereita siellä on matkassa.

Teea on saanut kolme pentua! Eli Patesta on tullut iskä :) Kaikille pennuille on jo tiedossa hyvät kodit. Nyt jännitetään Nirppuvalaan pentuja. Odotusta olisi n 2viikkoa jäljellä ja jo nyt tuleva mamma on pulskassa kunnossa.

Makkiin on sterkka vaikuttanut oikein oikein kivasti, luonne on muuttunut hmm säyseämmäksi ja lellarimmaksi. Tietynlainen pippurisuus on tasaantunut. MUTTA Neitistä on nyt tullut hyvin nälkäinen saksalainen. Ruoka määrää en ole vähentänyt, päinvastoin pikkemminkin. Mutta silti meillä voi käydä näin:


Eli keittiö on ollut murron kohteena pariin otteeseen ja sieltä kelpaa roskis (kuten kuvasta näkee) ja sit myös mun kukkaset ja rairuohon siemenet se pirulainen söi!! Nyt on uusi portti ja nyt sit veikkauksia kuinka kauan menee että se on katkottu :D

Kävimme pääsiäisenä ihanien ilmojen vuoksi hankilenkeillä vaikka niitä piti välttää Rollen selän takia.. Noh eilen taas Rolle hierottiin ja juntturassahan koko mies oli.. Nyt pitää taas niitä vältellä Rollen kanssa. Kivaa oli koirilla ja kuviakin saatiin otettua kerrankin :)

Rolle pääsi komentamaan Tahvovalkkaria ja Aatu collieta :)



Tahvo on hurjan suloinen nuori mies :)


Aatu ja Tahvo veti keppiä :)


Meno oli aika kovaa..


Rolle kerrankin koki olevansa jotain suurta ja häijyä..


Tahvo on myös todella fiksun näköinen ;)


Kuvauksessa ei vahingoitettu Tahvoa :D


"Setä hei, osaan määkin olla vähän hulja!"


"Nii valmaa!" Rolle laittoi penskan jäähylle,


Metsän uljaat valkoiset ratsut!


Lupasin myös kuvia Kajaanin reissulta :) Tässä muutama:

Käytii päivittäin lumikenkä vaelluksella


Tosin Pate ei nauttinut yhtä paljon kuin me :D


 
Pate sai uuden pupun joka saikin kovaa kyytiä sisällä :D